Her gün bir tane soda iç ve soğuk süt iç
Artık yok ki karpuz olsada korkarım zehirlenme falan çok oluyor burda
Süt içemiyorum
Ama soda içiyorum fazla içince sancı yapıyor ama ![]()
Ay Allah korusun biz de sonlarını yiyoruz zaten![]()
Hurma ye
Bende bebek sevmiyo qaliba
ne zaman yesem kusuyorum
Ay ben de havuç suyu![]()
Hurma olmaz diyorlar doğumu başlatıyor öyle diyorlar
Merhaba kızlar 28 haftalık hamileyim 17. Haftalarımda mide yanmam başlamıştı doktorum panto mide koruyucu ve rennie duo şurup vermişti şuruba bile gerek kalmadan yanmamaya başlamıştı şimdi mide koruyucu içiyorum 2 doz şurup içiyorum ama mide yanmam durmuyor hiç bir şekilde soğuk süt falan da denedim anlık kesiyor tekrar başlıyor şuruptan daha fazla da içmek istemiyorum zaten çift doz içtiğim için bir öneriniz var mı nasıl geçer ve şuruptan daha fazla içsem bi zararını görür müyüm kafama dikleyip gezesim geliyor o kadar kötüyüm ![]()
Muz yemeyi denedin mi
baya bişey denedim muzu da ama aksine daha çok yakıyor
Badem muz soğuk süt armut bak bunlar normalde beni kesen şeyler ben 30 haftalıgım ama aşırı derece yanmam ve mide bulantım var kesiyor
Teşekkür ederimm
soğuk süt sürekli içiyorum genelde anlık kesiyor ama diğerlerini de deneyeceğim
Hanimlar 33/5gunlukteyim suan asiri midem yaniyor ama su icsem kusuyorum o denli reni tablet var ama asla bir ise yaramiyor dunden beri yarim kase corba ictim onu bile kustum midem bosken bile asiri yaniyor nedendir yada ne rahatlatir ne olur acil care yarin doktora gidecem ama iki gundur artik perisanim
Tahin, soğuk süt, yeşil elma bunlarıda dener misiniz bir bana tahin çok iyi geliyordu birde gastren duo diye mide şurubu vermişti dr çok iyiydi
Ayran ve misir gevregi pirinc gevregi kraker.
1 ogunde cok yememek lazim bide
Yataktan kalkmadan da bi kraker at agzina aclijta mideyi bozar.
Mide yanması beni geceleri bile yatırmıyor doğal çözüm önerisi olan var mı
4_5 yudum soguk sut denemedigim sey kalmadi en son soguk sut iyi geldi deneyin iaterseniz
Deneyecegim![]()
Soğuk süt ve ekmek içi iyi geliyor