Hamilelikte maden suyu içmek

Bende sağlık ocağinda beni takip eden hemşireme sormustum. Günde 1 tane içsen sıkıntı yok. 1 in üzerine çıkma ama demişti

Ben 3 içiyorum bi zararını görmedim sayesinde magnezyum hep iyi çıkıyor takviye almama gerek kalmıyor

Doktoruma bacak ağrılarımın ve ayakta yanmalarımın olduğunu söylediğimde bana gün içinde 3-4 tane içebilirsin hiçbir sıkıntısı olmaz dedi. O yüzden kahvaltı ve yemek öğünlerimde mutlaka içiyorum ve geceyi daha rahat geçiriyorum. İçtiğinizin mutlaka maden suyu olduğundan emin olun ama

Doktorum bana maden suyunu fazla tüketme ödem yapar dedi

Günde 3 tane içiyorum hiçte öyle bir problem yapmsdı üstelik fabrika da ayakta çalışıyorum :person_shrugging:

Bende günde bir tane içiyorum genelde rahatlatıyor gerçekten . Hangi markalar iyi onu bilemiyorum ama genelde burda Beypazarı bulunuyor eşimde onu alıyor sürekli . Ama çokta içmek istemiyorum onu

1 Beğeni

Önerdiğiniz bi marka var mı acaba

Hamilelikte maden suyu bebege zarar verirmi bilginiz varmi

Herkes bişey diyor maden suyu kg aldırır bebeğe diye ama sade mi icicez bende şaşırdım kaldım soruyorum ben sade icemedigim için limonlu içiyorum arada

Doktor kramplara çok iyi geliyor ve magnezyum dan zengin diye hergun mutlaka 1 tane iç demişti bı zararı olmuyo yararı var hatta ama sade olanlar

Günde 1 tane içebilirsin demişti doktorum

Limonlu icebiliyozmu acaba

Onda şeker tatlandırıcı vs olduğu için çok tavsiye edilmiyor kola gibi birşey oluyo bir nevi …sağlığınız için en iyisi sade maden suyu

Sade bende sevmiyordum içine limon sıktım bazen yoğurtla karıştırıp içtim öyle öyle alistim

Ben ilk çocuğuma hamileyken günde 1 tane içiyordum hiç bı sekilde bir sıkıntı olmadı hatta doktorumda sorun olmayacağını söylemişti şimdide içiyorum günde 1 tane şuana kadar bı sıkıntı yok Allah n izniyle bişey olmaz . Zararlı bişey değil sonuçta gün içerisinde 4-5 tane içmediğimiz sürece sorun olmaz . :hugs:

1 Beğeni