Hamilelikte maden suyu içmek

Bende ananastan korkuyorum :see_no_evil:

Hamilelikte maden suyu içmek faydalı mı zararlı mı bazıları diyor ki iç bebeğin gazı olmaz mineralleri sana da bebeğe de faydalı, bazıları ise içme bebeğe gaz yapar diyor hangisi doğru?

Ben her gün içiyorum 1 tane . Ona bakarsan yedıgımız çoğu şey gaz yapar :smiling_face:

1 Beğeni

Bende içiyordum iyi geliyor diye biliyordum ama gazlı içecekler içme gazlı olur çocuk dediler azalttım bilemedim de :joy:

Vala ben içiyom :joy:daha Allah’a emanet bebişler :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

3 Beğeni

Şifadır şifa iç birtane :heart:

1 Beğeni

belirli bir aydan sonra kramplar ve uyusmalar olacak bunun icin magnezyum hapi kullanmamiz gerekiyor ama benim dr um bunlara karsi olup dogalliktan yana oldugu icin 5.ayimdan itibaren gunluk sade maden suyu iceceksin mutlaka dedi 2 bile icsen cok faydali dedi 31.haftamdayim cok şukür ne kramp ne uyusma nede ödemim var dün kontrolum vardi dr um bunlari maden suyuna borclusun gunluk 2 tane icmeye devam dedi cocugada cok faydali dedi direk magnezyum bebege gidiyor dedi gonül rahatligiyla icebilirsiniz canim​:smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Çok teşekkür ederim o zaman içmeye devam​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

rica ederim canim​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Gebelikte maden suyu içmek bebekte doğduktan sonra gaz sorunu yaşatır mı?

Bunu ilk defa duyuyorum, aksine önerilir gebelikte maden suyu içmek. Benim ve şahit olduğum tüm hamile etrafimin vazgeçilmezi maden suyu bence tüketmende bı sakınca olmaz. İyice emin olmak istersen doktoruna danışabilirsin tabi

3 Beğeni

Öyle bir şey yok canım ben de hamileliğin boyunca günde bir şişe soda içtim bebeğim doğdu 3 aya kadar sabahlara kadar gaz sancısı yaşadık ilaçlar kullandım anca öyle sakinledi onun dışında öyle yok soda içeyim de yok çocuğum doğduğunda işte gazı olmasın da bunların hepsi hurafe

1 Beğeni

İşte içince gaz olur dediler bana içme dediler

Magnezyum karşılaması için aslında tavsiye edilen bir ürün bende günde bir tane içiyorum 10 hafta olduk bir zararını görmedim aksini diyen makale de yok araştırma da

Hayır canım benim mesela ama gözüm eksikliğim vardı ayak bileklerimde kemiğinde ağrı oluşuyordu doktorum bana magnezyum desteği vermişti ama sağlık ocağındaki beni takip eden ebem bana Kızılay’ın magnezyumlu sodasını önerdi hatta de ki Leyla ayran yapıp günde bir tane mutlaka iç dedi kemik ağrılarına çok iyi gelecek diye söylemişti ben de doğuma kadar içtim sadece içtim ayran yaparak içtim

Hiç alakası olduğunu düşünmüyorum hiç bir kimseden de duymadım açıkçası. Günde 2 tane içiyorum mide yanmama iyi gelen tek şey maden suyu çünkü kurtarıcı oluyor şahsen:)

2 Beğeni

Bende içiyordum da işte korkuttular bir de cevremde doğum yapan bir kaç kişi de mide yanmasından soda içiyordu hamilelikte ama günde 3 4 felan yani çocuk baya gazlı oldu 6 7 ay bağırdı kayınvalidem de içme soda gazlı şeyler içme dedi içeceksen de ac gazı iyice gitsin felan dedi

Doktorum bana günde bir tane icebilcemi söyledi tuz orani en düşük olandan içebilirsin 7 aylık gebeyim hemen hemen 2 güne bir iciyorum

Gebelikte günde kaç tane maden suyu içilebilir, mide yanmalarına iyi geliyor 2 tane içiyorum ara ara sıkıntı olur mu

Bana doktorum kramplar için önermişti günde bir tane içebilirsin dedi