Hamilelikte maden suyu içmek

Hamileliğimin başından beri canım maden suyu istiyor .Ama cevremdekiler bebek için zararlı diyor . Resmen maden suyu aseriyorum .Hamileliğinde maden suyu içip bı sorun çıkan var mı

2 Beğeni

Bir anda üç beş tane içmeyeceksindir nasıl olsa nefsini köreltecek kadar iç bence bir şey olmaz​:smiling_face_with_three_hearts:

Maden suyunda bi tehlike yok diye duymuştum hatta doğal mineraller açısından sade olanları fayfalı demişlerdi. Bende ilk aylarımda çok içtim. Su içmek kesmiyodu artık. Ama şuan 20. Haftadayım normalleştim.

2 Beğeni

Kızılay’ın magnezyumlu olan maden suyu var ondan içebilirsiniz hiç bir şey olmaz ben her gün bir tane içiyorum

Ay ben arada bi sise ictim :face_with_hand_over_mouth: ben zararsiz diye biliyordum :face_holding_back_tears:

O zaman size şu doktorun videosuyla cevap vermek istiyorum :sweat_smile: kızlar yapmayın maden suyunun ne gibi bir zararı olabilir bebeğe :sweat_smile:

2 Beğeni

dr um ozellikle canim günde 1 adet mutlaka iceceksin hic gun araligi vermeden demisti suan 26 haftaligim her gun icerim her gittigimdede sorar maden suyunu iciyorsun dimi diye magnezyum acisindan cok faydali icebilirsin​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni
  1. Haftada yim sudan midem hala bulaniyor gunde 2 tane içtiğim oluyor bazen doktorum aksine faydali oldugunu soyledi ama sade olanlardan tuketiyorum
1 Beğeni

Sade olan iyi diye biliyorum bende içiyorum sıkıntı yok şu anlık kararında yararı var birçok şeyin

1 Beğeni

Akıl var mantık var. Adı üstünde maden suyu. Doğal su, mineralli su. Ne gibi zararı olabilir. Ben içine limon sıkıp içiyorum mis gibi

1 Beğeni

Doktorum günde bi tane içmem gerektiğini söylemişti :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Sade maden suyu iç iyi diolar

1 Beğeni

Bende içiyorum günde 2 tane bi sabah bi akşam hem mide yanmama çok iyi geliyo rahatlatıyo doktorumada sordum içebilirsin hiç bi sakıncası yok dedi çevrene bakma herkes bişey söylüyo zaten iyi bişey söyledikleri yok :joy:

O değilde sarımsak niye yenmez

1 Beğeni

Tansiyondan dolayı olabilir :thinking::thinking:

Bilmiyorum ki

Bende ağır yemek sonrası arada içiyorum

benim artk maden suyu fayda etmiyor malesef karbonat iciyorum

1 Beğeni

Sade maden suyu içebilirsiniz. Bebek için de faydalı olduğu söyleniyor doktorlar tarafından. Bence içebilirsiniz

Kesinikle meyveli maden suyu yasak ama bebek sağlığı için sade olanı her gün iç