Hamilelikte maden suyu içmek

Hamileliğimin başından beri canım maden suyu istiyor .Ama cevremdekiler bebek için zararlı diyor . Resmen maden suyu aseriyorum .Hamileliğinde maden suyu içip bı sorun çıkan var mı

2 Beğeni

Bir anda üç beş tane içmeyeceksindir nasıl olsa nefsini köreltecek kadar iç bence bir şey olmaz​:smiling_face_with_three_hearts:

Maden suyunda bi tehlike yok diye duymuştum hatta doğal mineraller açısından sade olanları fayfalı demişlerdi. Bende ilk aylarımda çok içtim. Su içmek kesmiyodu artık. Ama şuan 20. Haftadayım normalleştim.

Kızılay’ın magnezyumlu olan maden suyu var ondan içebilirsiniz hiç bir şey olmaz ben her gün bir tane içiyorum

Ay ben arada bi sise ictim :face_with_hand_over_mouth: ben zararsiz diye biliyordum :face_holding_back_tears:

O zaman size şu doktorun videosuyla cevap vermek istiyorum :sweat_smile: kızlar yapmayın maden suyunun ne gibi bir zararı olabilir bebeğe :sweat_smile:

1 Beğeni

dr um ozellikle canim günde 1 adet mutlaka iceceksin hic gun araligi vermeden demisti suan 26 haftaligim her gun icerim her gittigimdede sorar maden suyunu iciyorsun dimi diye magnezyum acisindan cok faydali icebilirsin​:smiling_face_with_three_hearts:

1. Haftada yim sudan midem hala bulaniyor gunde 2 tane içtiğim oluyor bazen doktorum aksine faydali oldugunu soyledi ama sade olanlardan tuketiyorum

Sade olan iyi diye biliyorum bende içiyorum sıkıntı yok şu anlık kararında yararı var birçok şeyin

1 Beğeni

Akıl var mantık var. Adı üstünde maden suyu. Doğal su, mineralli su. Ne gibi zararı olabilir. Ben içine limon sıkıp içiyorum mis gibi

1 Beğeni

Doktorum günde bi tane içmem gerektiğini söylemişti :smiling_face_with_three_hearts:

Sade maden suyu iç iyi diolar

Bende içiyorum günde 2 tane bi sabah bi akşam hem mide yanmama çok iyi geliyo rahatlatıyo doktorumada sordum içebilirsin hiç bi sakıncası yok dedi çevrene bakma herkes bişey söylüyo zaten iyi bişey söyledikleri yok :joy:

O değilde sarımsak niye yenmez

1 Beğeni

Tansiyondan dolayı olabilir :thinking::thinking:

Bilmiyorum ki

Bende ağır yemek sonrası arada içiyorum

benim artk maden suyu fayda etmiyor malesef karbonat iciyorum

1 Beğeni

Sade maden suyu içebilirsiniz. Bebek için de faydalı olduğu söyleniyor doktorlar tarafından. Bence içebilirsiniz

Kesinikle meyveli maden suyu yasak ama bebek sağlığı için sade olanı her gün iç