Hamilelikte lazer🤔

Bende gebelikten once gidiyordum ama ogrendikten sonra lazerde ki kiz bile artik doguma kadar yapamayiz dedi doktorda onermedi bende biraktim dogumdan sonra devam edicem

Bence gitmen dogru degil

1 Beğeni

Siz bilirsiniz:(

1 Beğeni

Yok bir seans yeterli oldu zaten ama doğumdan önce de giderim bir seans. Bilmiyorum benim inancım bu yönde açıkçası bebeğim e zarar verdiğini düşünmüyorum. Ama karnıma atmıyorum o ayrı

Herkezin kendi fikri birsey diyemem

1 Beğeni

Evet lazerin ışınlarının hiçbir zararı yok sadece elektrikle çalışan bi cihaz elimizdeki telefonların daha çok zararı var emin olun bende çok araştırdım şu an bende gebeyim ve lazer yapıyorum evde

1 Beğeni

Herkesin kendi tercihi tabi ki

Aynen öyle zarara gelecek olursak etraftaki çoğu şeyden kendimizi soyutlamamz gerekecek

Onerilmeme sebebi kıl köküne hormonal dengeden dolayı etkisiz kalacağı ve ayrıca doğum lekelerinin sebep olacağı cilt lekeleri. Lazer merkezleri bu yüzden risk almaz işini kötü yapmış konuma düşerler çünkü

Aynen öyle lazer merkezleri sorun olsa da olmasa da risk almak istemezler kendileri için.Oysaki bu cihazlar asla radyasyon yaymaz.Asıl uzak kalmamız gereken şeyler telefon tablet bilgisayar gibi radyasyon yayan şeyler

1 Beğeni

Benim kız kardeşim iki tane doğurdu ikisinde de evde kendi yaptı çok şükür hiç bişey olmadı

1 Beğeni

Yok olmaz için rahat olsun

Yok be asla dökülmez bunlar :rofl::rofl:

Bende cok memnnum iyili almişim

Hamileliğinde lazere giden varmı varsa kaçıncı ayda? Aciiil yardımmm tuylerim tekrar cıkarsa ne yapacağım

canm gebelik öncesi tüy problemim yoktu, 11 seans lazer epilasyona gittim ama maalesef hormonlarım sebebiyle tekrar kıllanmam oldu en çokta vajina bölgemde. Üzücü bi durum yaptığım masrafa üzüldüm. Gebeliktede önerilmiyor ten çok hassas olduğu için, el lazerim var evde 1 kere uyguladım hemen aşşırı kızardı.

Canım ben gebeliğimin başından beri bunu doktoruma danıştım lazer kullanımı hamilelikte zararlıymış. Bende hamileliğimi öğrendikten sonra kullanmadım normalde bende evde kendim lazer yapıyordum ama kaç aydır yapmıyorum sadece epilatörümle alıyom Tabiki bikini bölgem eski haline döndü umarım doğumdan sonra yapabilirim çünkü gerçekten ihtiyacım var Hamileliğimde en çok üzüldüğüm şeylerden biride lazer makinesi kullanamamaktı:melting_face::disappointed_face:

Bu beni üzdüüüü şuaan yaa son aylar bari yaptırabilseydik doktoruma sormadım daha belki müsade eder bilmiyorum

Ne kadar zormus megerse anne olmak

1 Beğeni

Tüy dökücü bile zararlı. Benim doktorum ne epilasyon ne de tüy dökücü kullanma. Ağda veya jilet dedi.