Hamilelikte lazer🤔

Ben epilatör aleti kullanıyorum genital bölge hariç onu da son 1 buçuk 2 ay tavsiye etmiyorlar sanırım haricinde en iyisi jilet

1 Beğeni

Sanırım jilet su durumda en sağlıklısı teşekkürler

1 Beğeni

Sadece Bıyıgıma ve koltuk altıma lazer yapsam olur mu acaba 34 haftalık hamileyim

Neolur neolmaz az kalmış zate bekleyiver acık daha hem zate yaz geliyo artık güneş görmemesi su değmemesi lazım ya

1 Beğeni

Hamilelikte hormonal tüylenme olabiliyor bu sebeplede uygun değil evet cilt altına geçecek birşey olmadığı söyleniyor ama yinede bekleyin derim ağdada yaptırsanız 1 ayda gelir.Lazerde tek seans çözüm değil birde kökü durup kısalma yapıldığı için daha çabuk uzar başlarda. Daha dün bi yerle görüştüm doktor izin verse dahil hamilere işlem yapmıyoruz dediler. Seansa başlayıp hamileliğini öğrenen olursa dosyasını kaldırıp bebek 6 ay olunca devam ediyoruz dediler

1 Beğeni

Bence de yaptirmayin.islem yapilan bolge karindan uzak da olsa ,o tarz makineler cok radyasyon yayar.zaten az bir zaman kalmis doguma.

13 haftalık gebeyim, yüzümdeki tüyler siyahlasmis sadece yüz için lazer yaptirabiliyor muyuz ? Bilgisi olanlar var mıdır acaba

gebelikye hicbi yere yaptirmadim ben kuaforlerde yapmiyor zaten.bekleyin derim.

Kızlar lazer yaptıran var mı?

Evet yaptırdım​:cherry_blossom:

1 Beğeni

Benim yüzümde inanilmaz tüylenme oldu, beni çok rahatsız ediyor ve hiç olmaigi şekilde siyah siyah . Doktoruma sordum sadece yüzüm için girebilir miyim diye , kesinlikle hayır gebeliğin hiç bir zamaninda girmeyeceksiniz dedi . Ben girmeyecegim , riske atmaya gerek yok , tüyler bir şekilde gider ama Rabbim korusun bebek gittimi ya da farklı bir durum oldu mu vicdan azabından duramaz insan

Evet hamilelikte bende bıraktım ama zaten yılda bir toplamaydı artık benimki ve hani yok gebelikte tekrar çıkacak falan diyorlardı şuana kadar hiç çıkmadı

1 Beğeni

Bende onceeinde gittim ve bitmişti , şimdi sahlandilar resmen . Olsun sağlıklı olsun bebem, hallederim bir şekilde :slight_smile: doğum sonrada çıkanlar geri dokuluyormus öyle dedi doktorum

Kızlar ben gittim valla çok araştırdım bir zarari yok bebeğe ulaşan bir ışın değil

Şu an dusjnuyorum , ne kadar etki edebilir ki hamilelik hormonları çok farklı gebelik boyunca aktif , bitmicek azaltmicak diye düşünüyorum . Ben açıkçası ağda yaptırmayı düşünüyorum

1 Beğeni

Canım bebeğe zarar olur mu bilmiyorum ama sana faydası olmaz hamilelikte hormonların değişiyor düzene girdiği zaman başlamanı tavsiye ederim

1 Beğeni

Tek seansta kıl durdu valla baya etkili üstelik kıllanma epey vardı

İşte ben faydasını gördüm o yüzden öneriyorm mis gibi

1 Beğeni

Evet durduruyor ama gebe misiniz bilemedim, bence riske atmayin derim

1 Beğeni

Evet gebeym dediğim gibi çok araştırma yaptm bebeğe zararı yok