Hamilelikte lazer🤔

Ben ilk 3 le başladım zaten alışıyorsun git gide şu an koltuk altımı 5 ile yapıyorum bacak falan 7 8

Ayarı ne kadar yükseltirsen o kadar çabuk bitiriyor tüyleri düşük ayarla yaparsan pek bi fayda etmiyor bence

Hamileyken kullanmak yasak değil mi benim doktorum bana yasakladı çünkü

Ben normalde ağda yapıyordum ama bebişden sonra çok zor oluyor. Çevremdekiler lazerin uzun süre çıkarmadığını söylediler. Bende merak sardim. İlk denememde ayarını kendime göre ayarlarım artık

Ben 6 ay önce doğum yaptım. :smiling_face:

Ben çok araştırdım lazer merkezleri bi sorumluluk kabul etmemek için yapmıyor.Ama onun dışında sıkıntı olacağını düşünmüyorum ben üç aylık hamileyim ben evde yapıyorum.Kız kardeşimde hamileliği boyunca yaptı hiç sorun olmadı.Hatta doktoruma sorduğumda elimizdeki telefonlar daha tehlikeli demişti yapmak istersen yapma demem demişti bana

Lazer kökten bitirmiyor ama evet kesinlikle azaltıyor ben çok tüylü biriyim dört beş ayda bile o kadar azaldı ki bazen uzun süre bile yapamadığım oldu ona rağmen çıkmadı

Ama herkeste aynı olmayabilir tabi doktorunuz yasaklamışsa bi bildiği vardır mutlaka

Ayy büyük rahatlıkmış. Kökten bitirmese de uzun süre çıkmaması bile iyi. Anne olduktan sonra sürekli kişisel bakımıma zaman ayıramıyorum

Ben düğünüm olmadsn önce lazer merkezine gidiyordum tonla para döktüm azalma bile olmadı hep kandırıyorlar.Düğünden bir ay önce de satın aldım rahatladım inan kendime yaptığım en büyük iyiliklerden biri bu olabilir

Memnun kalırsam sana çok dua edicem​:smiling_face:

Allah razı olsun canım emin ol kalacaksın etrafımdakşlerde tereddütle aldı iyi ki aldık diyorlar

Bak video attım

Ben 12. Haftada düşük tehlikesi yaşadım hastanede yattım o zaman yapma demişti şu an 21 hafta olduk ama göğüs Karın ve bikini bölgesi olmadığı sürece sorun olmaz diye düşünüyorum ben de

Geçmiş olsun şu an iyi misin peki

Video için teşekkür ederim zahmet oldu sana. En yakın zamanda bende alayım İNŞALLAH

Rica ederim canım

1 Beğeni

Çok şükür hiçbir sorunumuz kalmadı tek sıkıntı o dönemde çok fazla hormon ilacı yüklendiği için aşırı derecede tüylenme oldu ben de şu an başa çıkamıyorum :smiley:

Amannnn gerçekten mi