Bir estetisyen olarak yazıyorum normalde zararlı değil çünkü bir telefonun yaydığı kadar radyasyon veriliyor vücuda ancak hamilelik döneminde hormonlar aktif olduğu için biz önermiyoruz.doğumdan 3 ay sonra gitmemizi öneririm.
Aramıza hoşgeldin
@Çiğdemsimsek
Gebeliğiniz hayırlı olsun ![]()
Zorbaliga maruz kaldiniz mi hix ben cok kalmistim surekli agalrdim yuzum heryerim niye bu kadar killi diye genetik asiri killi ibrahim tatlises gibi babam o yüzden lazerle epey azaldi yuzun haric ama yine kendimle tam barışmış degilim 9 ay lazer yasak dogumdan sonra kim bilir ne zaman gideceğim diye üzülüyorum
Çok üzüldüm, size zorbalık yapanları boğasım geldi ![]()
Yaa cok iyiisniz ![]()
Teşekkür ederim ![]()
![]()
Yüzüme gidiyordum ben hamileyken , eğer azaldıysa merak etmetin zatenn hamilelikte tüyler hemen hemen dökülmeye başlar
Acıtıyormu?hiç yaptırmadım,nedense hiç bişeyden korkmayan ben,lazerden çekiniyorum
@Nergiz13
Hamilelikte yüz bölgesine lazer epilasyon yapılırmı ?
Evet yapıyorum ben
Lazer uzmanıyım, işim de bu. Yapa bilirsin yaptıra da bilirsin
Herhangi bi zararı varmı lazer ışınlarının biraz tereddüt içindeyim genelde yaptırmayın diyorlar ama kafam karıstı
Bi skıntısı olmaz demi bebege
Canım ben ilk bebeğimde yaptırdım, hiçbir şey olmadı çok şükür
şuan ikinci gebeliğim gebelik sonrası hormonlardan kaynaklı tekrar çıktığı için tüylerim tekrar gidiyorum. Yine çıkıcak belki ama en azından hepten salmak istemiyorum![]()
Merhaba, hoşgeldiniz
Gebeliğiniz hayırlı olsun ![]()
İyi günler hamişler
Kullanıp memnun kaldığınız lazer epilasyon cihazı var ?
Ben riomi kullanıyorum çok memnunum Mayıs ayından beri kullanıyorum gözle görülür şekilde azaldı
Fiyatı da uygunmuş. İlk defa denicem de acıtma vs. oluyor mu
Yok kız sinek ısırığı bile değil.Zaten kademeli sen hangi kademede istersen onda yaparsın.Bende alırken çok tereddütte kaldım ama bayıldım etrafımdaki herkes aldı
Ayy iyiymiş. İlk hangi ayarla başlamıştın