Hamilelikte kuyruk sokumunda ağrı

İlk olarak Maksat muhabbet adlı kanalda gönderildi
Gulsen95

Kızlar kuyruk sokumunun az üstünde ağrısı olan oldumu hiç aya kalktım yürüyemeycek kadar ağrım var sizindr böyle oldumu hiç ?

Ürünleri harika eşime gönderdim ama o bilmediğimiz marka diye gerek yok e bebekten alalım dedi . Eşim işe hep ön yargılı @afrikanın_gelini54

Bende var sağ tarafta zatwn biraz şişkinlikte var ama bendeki bel düzleşmesinden hamilelikten öncesine dayanan bir durum ama üç gündür adım atarken daha çok zorluyor.

1 Beğeni

Geçmiş olsun canım benim bugün başladı ama çok feci

1 Beğeni

Bel fıtığınız var mı? Fıtığı olan biri olarak, fıtık ağrısı gibi geldi bana

Fıtık değilde servikal disk bozukluğu var yani beyncik sapına yakın bölgede daralma var bimemedim acaba ondanmı

Çok geçmiş olsun, eğer şiddeti artarsa doktora bir görünün isterseniz. Röntgen falan çekilemez ama belki yardımcı olacak, ağrınızı hafifletecek bir şeyler söyler ya da verir​:sweat:

Sağol canım sanada geçmiş olsun inşallah biran önce ağrın diner :pray::pray: @Gulsen95

Teşekkür ederim bakalım geçmez ise bir kaç güne öyle yaparım @duygugillerdenbiri

1 Beğeni

@Gulsen95 benim de var yattığım yerden oturduğum yerden kalkamıyorum belim kilitleniyor gebelik kaynaklı dedi doktor bağlar filan genişliyormuş ilerki aylarda daha da artar diyor bide :face_with_hand_over_mouth::neutral_face:

Benim ilk aylarda oldu sonra geçti :smiling_face:

Çok geçmiş olsun canım @Eda

1 Beğeni

Çok şükür inşallah benimkide geçer @İlknur

2 Beğeni

Saol Gülşencim sana da :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Ben yeni kayıt yaptı. 15 haftalık hamileyim ve kuyruk sokum 1 aydandir fazla ağriyor sizce nedendir kizlar ilk gebeliğim

3 Beğeni

Merhaba @Evincan hoşgeldiniz :partying_face::bouquet: hayırlı olsun :star_struck: benim de olurdu acaba oturarak mı çalışıyorsunuz

2 Beğeni

Merhaba canim aramıza hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun :heart: @Evincan fazla hareketsiz kalinca oluyor diye biliyorum ama daha onceden bi bel ile ilgili bir sağlık sorunun yoksa veya gebelikten dolayi kalsiyum eksikliğinden de olabilir doktoruna bildir canim

1 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Evincan

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

İlk gebeliklerde kemik ağrıları olabilir, vücudun alışma dönemi olduğundan öyle. Dinlendiğinizde geçiyorsa korkmayın :pray:

1 Beğeni

Hoşbulduk alllah razı olsun :smiling_face_with_three_hearts:Dinlediğimde ağrısını hissediyorum cnm

1 Beğeni

Hoşbuldum canım sağolsin @Leyla1991 doktora gidince soyluyecem hareketsizliktende olabilir haklısın hep evdeyim soracam :pray::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Mrb hoşbuldum çok sağolasin :star_struck::dancer:evde olduğum için bazen ev işi oturarakta yapiyrm :heart:

2 Beğeni