Hamilelikte kuyruk sokumunda ağrı

@Evincan 9 haftalık hamileyim az önce ağlayacak kadar ağrı hissettim. Bi müddettir bu şekilde sık sık oluyor. Geçmiş gitmiş olur inşallah canım sana da :innocent::cherry_blossom:

1 Beğeni

bende 15+5 oldum dunden beri belim agriyor

1 Beğeni

Hoşgeldiniz :cherry_blossom: çok geçmiş olsun. Benim beşinci aya kadar ağrıdı. Hamile kalmadan önce özel zamanlarımda da ağrırdı. Ama hamilelikte çok arttı. Çıkığım var bile sandım. Simit minderlerden kullanabilirsiniz. Doktorunuza sorabilirsiniz Magnezyum kullanınca hafifliyor. Günde 1 tane soda içmekte iyi geliyor. Uzun süre aynı pozisyonda oturmamaya dikkat edin bir de :cherry_blossom:

2 Beğeni

Ağlatan ağrı varsa istersen bi doktora danış :pleading_face:

2 Beğeni

Hoşbulduk sağol cnm bnm benim ki sadece hamilelikte oldu galiba önceden ağrirmiydi hatırlamıyorum doktora gidince soracam bende bişeyler koyuyorum oraya ağrımasın diye mindere falan teşekkür ederim :pray:

1 Beğeni

Dahada devam ederse git doktora bel ağrisi çok kişide oluyor geçmiş olsun

Canim çok dikkat et aşiri ağrirsa durma 9 haftalık dönemler biraz tehlikeli korkutmak istemem seni endişelenmede genede ama ihmal etme canım bnm :heart_eyes::pray::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Randevumun gelmesini bekliyorum :cry::cry: kesinlikle ihmale gelmemeli diye düşünüyorum bende :disappointed:

Çok teşekkür ederim canımm dikkate alıcam önerini bende seninle aynı fikirdeyim :blush:

1 Beğeni

Kizlar dün gece titreme çok geldi bana bir türlü isinmadim ve acile gittim buharla serum aldım hala ayniyim şimdi ise sağ kasikiğim öksürük geldiğinde resmen işiyorum kilota kuyruk sokum ağrı vuruyor niye böyle olan varmı aranızda​:sweat::face_with_head_bandage:

1 Beğeni

İdrar yolu enfeksiyonu mu geciriyorsunuz acaba .Acilde ne dediler tahlil falan yaptilar mi?

2 Beğeni

Yapmadılar sadece serumla buhar alıp geldim üşütuğum için yeni bu akşam böyle oldum

1 Beğeni

İdrar yolu enfeksiyonu ola bilir birde hastalanırken idrardada değişiklik oluyor sarı mı geliyor idrarınız

2 Beğeni

Çok geçmiş olsun :pray:

2 Beğeni

Habire geliyr hiç dikkat etmedim bkcm

3 Beğeni

Açik sarı geliyr idrarim

3 Beğeni

Geçmiş olsun ateşiniz kaç

4 Beğeni

Ateşim yok sağolun

3 Beğeni

Kizlar çok kötüyüm artık ne yapacağimi bilmiyrm 3 4gundur oldum oksurmekten çişim gelmesinden bide bişey yiyemiyorum yediğimde isalim geliyorum midem bulanıyor ne yapayım bu titremede öldürdü beni

1 Beğeni

Acile mi gitseniz ? :pleading_face:

1 Beğeni