18 haftalık hamileyim 2 kilo aldım herkes çok az diyor sizce az mı yoksa normal mi?
Aslında normal canım herkesin beden yapısına göre kilo alımı farklıdır mesela 10 kilo alan var 5 kilo alan var yani bu bebeğin sağlığıyla ilgili bir durum olmadığı için normaldir
Evet bence de normal çünkü zaten normalde de çok zor kilo alan biriyim
Evet aynen benim gibisiniz bende normalde zor kilo alırım ne kadar yesemde hamilelik sürecimde de öyle o yüzden rahat olun en güzeli bebişin sağlıklı olması
Aynen öyle canım
Valla ben hiç kilo almamışım ama doktor almışsin dedi tartiya çıkıyorum ayni bende anlamadim![]()
Olabilir canım bünyeye bağlı kimi alır kimi almaz önemli olan bebeğin sağlıklı olması kaç haftalık bebiş?
İlk 3 ay zaten alınmıyor bile bende öyleydim. 4 5 ci aydan sonra istemsizce gidiyor zaten ama benim düzenli oldu kilo alımım sadece göbeğim öne doğru gidiyor bebeğimin alımı güzel oldu şuan 38 haftadayız 15 kilom var ama baksan hiç almamış gibiyim
Ben aslında kilo almak istiyorum çünkü herkes çok güzel kızsın kilo alsan çok güzel durur diyor hakikaten de kilo yakışır bana o yüzden istiyorum yani
Bende 38deyim 11 kilo aldım
O zaman benim kilom şuan normal bence![]()
Evet normal bence zaten son zamanda alınıyor. Ben 11 kilo almışım ama sadece göbek var başka bişey yok aynıyım ![]()
Olabilir canım bebişler sağlıklı olsun da gerisinin bi önemi yok![]()
Kesinlikle zaten bir şekilde alınıyor ve anlamıyorsun ![]()
![]()
Aynen öyle canım![]()
Kiloları bebişler alsın zaten biz almayalım ![]()
Bende alsam çok iyi ya çok zayıfım![]()
Aynı benim düşüncedesiniz tek sevmediğim şey göbüşümün olması tamam kilo alaym ama göbeğim çıkmasn doğumdan sonra o göbüşü düşünüyorum şimdiden
başıma gelicek yüzde yüz neden kaçarsam o şey başıma geliyo ya
Kaç kiloyla hamile kaldınız
Gayet iyi ben 86 kiloyla hamile kaldım şimdi 74 kiloyum 23 haftalik hamileyim hiç almadim kilo hep verdim