Aynen ama ben göbeğimin olmasını seviyorum ya
41 kiloyla hamile kaldım şuan 43 kiloyum
Evet bazılarında öyle oluyormuş yakın çevremde de çoğu kişide gördüm ama son aylarda onlar da kilo aldılar
ya nedense o konuda farklı düşüncelerimiz göbek çok olunca sallanıyo öyle kat kat hiç sevmem ama böyle normalde kilo almak isterim etim budum olsun![]()
Sen baya zayıfmışsın canım sen al ye bol bol ![]()
O görüntüyü seven yoktur bence ben böyle hamilelik göbeği çok seviyorum
Bacım inan ki yiyorum ama çok zor kilo alan biriyim ya
Alırsın ilerleyen aylarda. Bende kilo alamam hiç çok kolay veririm isteyince ama 50 kiloyum hep aşağıda düşmem yukarıda pek çıkamam bünye meselesi ya. Şuan 61 kiloyum doğurayım 1 aya 50ye düşerim hemen.
İşte bende çok kolay veriyorum çok zor alıyorum doktor metabolizman çok hızlı dedi şuan vitamin kullanıyorum
Ha öyle tabi bende severim hamileyken kocaman bi göbek olsun mesele hamilelikte kilo alıyoruz ya canm doğum sonrasında o göbeğin öylece kalması kat kat olması en nefret ettiğim ama etli butlu olmam bana fark etmezdi en hassas yerim göbüşüm ![]()
Evet ya doğumdan sonra o kilo verilse tamamdır![]()
Etli butlu olaym![]()
ama göbek gitsin yeter ki o yüzden korse takıcam inşAllah karnımın erimesi için yeter ki kalmasn o salannan göbüş
Ben de Oyle tombik hamile degilim. Sadece karin var. 15kilo aldim. Her kes karnin gorunmezse 1-2 kilo almissin anca diye dusunuruz diyor
Çok iyi ![]()
Aynen bende öyle yapacam doğumdan sonra Allah’ın izniyle![]()
Aynen canm en güzeli etli olsakta olur göbüç olmasın![]()
![]()
Biz 22. Haftadayiz bebek iiyi çok şükür
Aynen öyle
Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah![]()
Amin inşallah![]()
![]()
![]()