Bende içiyorum demır hapı ama yınede düşük
Hangi demir hapını kullanıyorsun acaba ben bugün kan verdim sağlık ocağında ki hemşire baya kansızlığın var dedi ne yapmam lazım acaba bilginiz var mı ilk gebeliğim ve normal doğum yapmak istiyorum kansızlığım var diye de çevremdeki doğum yapmış arkadaşlarım kansızlığın olduğu için doğumda çok zorlanır ve kan kaybedersin diyorlar bende korkuyorum 35+0 haftalığım
Canım ben gyno ferro sanol kullanıyorum bildiğim kadarıyla kadın doğum doktorunun yazması lazım sana demır hapını. Anemi mi var sende korkma canım doktor senı yönlendirır zaten nasıl doğum yapacağın hakkında özele mi gidiyosun
Evet anemi var gebeliğimin 7. Ayindan beri ve özele gidiyorum doktorum kansızlık için Ironmag hapını yazdı bana onu kullanıyorum nasıl doğum yapacağım hakkında bir bilgi vermedi rahim ağzı kapalı dedi sadece bir hafta sonra 9. Aya giricem o zaman kontrole gel dedi bakalım ne diyecek
Kontrole gittiğinde söyler canım ozaman merak etme rahım kapalı demek ne oluyo bilmiyorum ama anladığım kadarıyla sezaryen diyebilir
Bende bilmiyorum aklıma takıldı soramadım doktora ama inşallah sezaryen doğum yapma gereği olmaz istemiyorum çünkü
İnşallah istediğin gibi olur hayırlısı olsun
Amin, çok teşekkür ederim
Bendede var 3 kutudayim ama o kadarda çok diyil sadece doktor icmemi söylüyor bende içiyorum
B 6 vitamini bende kullanıyorum folik asiti ilk 3 ay boyunca aldım şimdi yodamarin çocuğun ve benim yod ihtiyacım için bir ilaç ( Türkçesini bilmiyorum) ve bir çok vitamin kullandım
Sifa olsun. Vitamin eksikligine tedbir almazsak hamilelik sonrasindada malesef cok cekiyoruz. Ben diger gebeliklerimde kusmaktan vitamin alamiyordum, bedensel ve ruhsal o dönem cok dezavantaj yasadim. Sonrasinda ne yaptiysam uzun süre toparlanamamistim.
Yani bende kansızlık problemi yaşıyorum ama tavsiyem daha doğal yöntemler kuru üzüm pekmez gibi keçiboynuzu vb.kan yapıcı şeyler alerji durumuna falan dikkat ederek bu tarz besinleri aç karna kullanabilirsin ben faydasını gördüm,senin de göreceğine inanıyorum
Etki ediyor mu
Kansızlık için doktorun yazdığı ilaç mı
Maalesef kan degerlerim dusmus kullandigim ilac fayda etmemis. Daha 5.5 aylik hamileyim toparlamaya calisicam. Ama bu durumda dogum nasil oluyor yasayan var mi?
Son ayımdayim kansızlık hep vardı bekarken de ilaçlarımı da içmedim değerlerim yerlerde ben de napıcam bilmiyorum
Bende de bekarken vardi kansizlik. 11. Haftada kan ilacina basladim. Bir sure ilaci yanlis kullanmisim. Sonradan farkettim korktum bende
Benimde kan degerlerim 4.ayımdan sonra dusmeye basladı. İlac dozlarımı yukseltti dr yine fayda etmedi. Bu ay demir serumu taktırdı haftada bir arayla dört kere serum taktıracagım snra test verecegim ins bu sefer yukselir.
Banada kan değerim düşük diye serum yaptılar 7ye düşmüş valla kansızlık kötü ya hap fayda etmiyor ki