Ben ilaç kullanamadığım için 2 saate bir 1 kaşık kara üzüm pekmezine limon sıkıp tüketmeye çalışıyorum. Eğer kan değerleriniz çok düşükse bunu yapabilirsiniz.
@NURAN dediğim gibi işte yukselmeyınce değerlerim damardan serum şeklinde verildi bidahakı randevumumda tekrar bakılacak bakalım ınş yükselmştr
Merhaba bende de kansızlık ökktı sabah akşam ama ilaç aç karına ve sabah içince mecbur yumurta peynir yiyoruz . Siz hapı nasıl kullandınız ki o zaman
Hem şekerim sınırda çıktı Dr diyet yap dedi hemde kan değerlerim çok düşük çıktı ne yiyeceğini şaşırdım sizler bu gibi durumlarda neler yaptınız
Kansızlık bende de çıktı doktor ilacımı değiştirdi sabah akşam yut dedi . Bublardan alıp yşyorum bende
Hangi ilacı verdi Dr kansızlık için
28+4 um 6kutu kan ilaaci bitirdim kan değerim yükselmesi gerekirken düşmüş Dr aynı ilaca devam et dedi tavsiyeniz varmı napmam lazım
Özel kan ilacına başla fayda etmiyorsa devam etme doktoruna danış özel bı kan ilacı iste
O hangi ilaç oluyo özel kan ilacı
Eczanecime sormuştum o önermişti bı ilaç sizde eczanıcınıza sorun isterseniz
Benim iş arkadaşımda da vardı kansızlık değeri sürekli düşüyordu kendi de ayakta duracak hali yoktu resmen ara ara bayılmaları oluyodu kan serumu takıldı doktor yazıyo eczaneden alıyorsunuz hastanede takıyorlar. Eğer değeriniz 7 civarına düştüyse zaten doktor kendisi bu yönlendirmeyi yapar. Bizim arkadaşın öyleydi 7 den 8 civarına çıkmıştı 2 hafta geçtikten sonra tekrar bi serum daha takıldı 9 lu 10 lu bişilere geldi kız da kendine geldi yüzüne gözüne kan geldi yani daha canlı sağlıklı görünüyordu.
Kizlar 7kutu ilaç icmeme rağmen hala kan değerlerim dusuyo Dr bişey demiyo iç diyo hala ne yapmam lazim
Bende kansizlik var akdeniz anemisi taşıyıcısiyım 21 gun once dogum yaptım gebeligimde kanim evet düşüktü ben doktora ilaclarin yaramadigini ve serum veya iğne istediğimi soylenistim sende oyle ilerleyebilirsin ilaclarin hic biri bende etki etmiyor belli olmaz belki sende de öyledir
Gerek duymuyolar anlamadım bi
Başka hastanenin doktoruna gidip dedin mi hoc boyle
Selam kizlar, anemim olmasina ragmen bende hep serumla gecici fayda görürdüm. 2 gebeligimdede zorluk cektim suan 3. Yolda, öncesinde takviye aldim smdide folik asit disinda B vitamin kompleksi kullaniyorum ersagin, ilaca bile daha ihtiyac duymadik sükür. Doktorunuza sorabilirsiniz bende gösterip öyle basladim.
Oreferon la değiştirdi bakalım denicem
Bende özele gidiyorum doktorum kansızlık için Ironmag yazdı onu kullanıyorum şu an siz daha önce kullandınız mı bu ilacı çünkü sağlık ocağındaki hemşire bana kan ilacını her bitirdiğimde farklı farklı ilaçlar yazdı en son Feramat kullandım onu bitirince tekrar yazdır kullanmaya devam et dedi doktorum da bana Ironmag’ı yazdı aranizda bu ilacı kullanan var mı kansızlık için
Daha önce hiç duymadım o ilacı