Hamilelikte kahve tüketimi

Arkadaşlar ben kahve çok severim günde bı fincan içerim zararlı mı herkes içme zararlı diyor

Valla benim üçüncü hamileliğim hepsinde de içtim bi zararını görmedim bende günde bir fincan içiyorum abartmadan içilebilir

1 Beğeni

Teşekkür ederim bide kahve bağımlılık yapıyor insan kolay kolay vazgeçemiyor sigarada içiyordum sigariyi bı süreliğine bıraktım çok teşekkür ederim :heart:

1 Beğeni

Bende hamilelikten önce kahve bağımlısıydım sabah kahveyle ayılır günde iki üç fincan içerdim, hamile olduğumu öğrendikten sonra korkumdan birkaç hafta içememiştim sonra doktoruma sordum ve günde bir fincan içebileceğimi söyledi

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim gerçekten ferahladim biraz herkes içme diyince​:heart:

1 Beğeni

Mutlaka iyilik olsun diye söylüyorlardır ama herkes bilmeden de yorum yapmaya bayılıyor :woman_shrugging:t2: en doğrusunu önce Rabbim sonra doktorumuz bilir :pray: siz yine rahat etmek için kontrole gittiğinizde sorun :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Teşekkür ederim :heart: 1 hafta sonra gidicem inşallah hem cinsiyetinide.bu hafta ogrencem inşallah :heart::nazar_amulet::heart:

Çok heyecanlı :smiling_face::smiling_face: gönlünüze göre olsun inşallah :palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Amin inşallah :heart::blush:

1 Beğeni

Valla.ben 37 haftalığım şuana kadar hiç türk jahvesi içmedim hastaneye gittim kahve kokusu geldi eve geldim günde bı cezve kahve içiyorum dibini yani telvesini çıgniyorum tatmin olmak.icin yok içiyorum içiyorum memnun olmuyorum

Dikkat et ama bı fincan tek öneriliyor sonra zararlı olmasın mı abla

Kız sonlardayim doğdu doğacak niye zarar olsun herşeyi kafaya takarsam oho ho

1 fincanin zarari yok diyor uzmanlar

Haklısın :joy::joy::joy:

Teşekkür ederim :heart:

Demiri düşürdüğü için zararlı yoksa bebeğe birşey yaptığı flan yok, günde bir fincandan birşey olmaz günde 2 bardak içtiğin çay ile bir bardak kahvenin cafein oranı aynıdır , patlıcanda da cafein vardır buda aynı şekilde o kadar ince ayrıntıya girme :smiling_face:

Çok teşekkür ederim gerçekten :heart:

Valla ben sadece ilk 3 ay dayandım içmedim 1,2 fincan içtim ya da içmedim ama sonra resmen aşeriyordum yani o derece doktoruma da sordum her gün 1 fincan türk kahvesi içebilirsin demişti nescafeyi bırakalı uzun zaman oluyo bekarken midem bozuldu bir ara aşırı derecede Nescafe içerdim ben sonra bıraktım,nescafe ve çay içmiyorum öyle yani çayı da çok nadir içerdim,bebeğim de gayet sağlıklı maşallah ve gayette tosbik doğdu 3,5 kiloydu ama yanakspordu :smile:

2 Beğeni

Maşallah :heart::heart:

1 Beğeni

Gunluk 1.5 litreyi asan bi kahve tüketimim vardı hamilelikte icmedim baslarda simdi sadece bol sütlü iciyorum 1 2 fincan abartmamaya calisiyorum

1 Beğeni