Sütlü de güzel bı sorun olmaz dedmi iki fincan
Ahaha bende mideyi bozdum gastrit basladi mide spazmi ve safra kesede camurlasma oldu herhafta hastahanede serum yedim en son esimin ailesiyle tanismaya gittigimde narkotik agri kesici vurmuslarfi kafam iyi gittim safram alindi erkenden birakmissin iyiki
Kahve tadina süt iciyorum bir sey demedi
hmmmmm
İnanki aynılarını yaşadım bende mide spazmı ve gastrit hiç iyi bir şey değil gerçekten Nescafe ve türevi kahveler şimdi mesela görüyorum tiktokta nescafeden köpüklü kahve falan yapıyorlar kahve makinesinden çıkmış gibi (Starbucks kahveleri) gibi falan sadece 1,2 defa içtim öyle yapıp doğumdan sonra türk kahvesi dışında kahve içmiyorum artık Türk Kahvesini de azalttım
En guzeli öyle büyük gecmis olsun bazen icmiyorum hic granül nescafe türü cok seviyorum türk k. zor iciyorum zaten herkes bir sey diyor icme yapma etme
Belli miktarda kaç miligram kafein tüketebileceğin yazıyor nette. Kahvede , yeşil çayda,kolada, bitter çikolatada kahve var ona dikkat ederek bir iki fincan türk kahvesi içiyorum ben de ama başka kafeinli hiçbir şey yiyip içmemek lazım
Tamam teşekkü ederim
Bir de çayda varmış. Rica ederim