Hamilelikte Hemoroid Sorunu?

Aynen kapıda dersimizi çalışıp öyle iceri girmeliyiz​:grin:

1 Beğeni

Benim çok ileri dönük olduğu için sıkıntı olabilir çünkü ben bayadir çekiyorum bı 3 yıldan fazla oldu çekiyorum bsna amaliyat dendi korktuğum için olmadım ben

Doğumdan sonra aslında çaresine bakabilsen cok iyi olur, bu sorun ciddi bir sey daha ilerisi cok daha ciddi sorunlara sebep olabiliyor, insaALLAH zorlamaz seni de cok

Bende hamileliklerimden öncede basur vardı sizinki gibi kaanayan çok şükür 2side normal oldu

Nasıl geçti peki? Normalde gebelikte artıyor kabız olduğumuz için

İnşallah zorlamaz tek korkum bu benim

İnşaALLAH Rabbim yardımcımız olsun

1 Beğeni

Doğum yaparken illaki sızlıyo kabariyo ama dogum sancisi kadar değil tabii

Benim bekarken bagirsaklarimla ilgili bir sorun olmuştu o zaman fazla ishal ve kabizlijtan kanıyordu surekli. Sonra cok nadir oldu ama doğum da sanırım biraz daha çıktı. Kabiz olmayin diye şurup verdi kullandim oda su gibi gidiyordu. Biraktim kabize cevirdi bol su iciyorum günlük cimaya calisiyorum ama yaparken aci hissiyati var kanama da oluyor. Oturup kalkamiyorum 25 gun felan oldu dogum yapali ne zaman gececk bilmiyorum

Doktora sordum da aşırı büyük değilse sorun olmaz dedi, bakalım insaALLAH olmaz dediği gibi

Doğumdan sonra mi ilerledi o kadar peki

Galiba tam bilmiyorum ya doğumda yada verdigi şurup beni ishal etti baya ondan da olabilir

Allah yardımcın olsun inşaALLAH tez zamanda toparlarsin, zor bi süreç oluyor gerçekten

4gundir kabızlik var nasil gider birde bugun bas agrisi çıktı duramiyom

Hastaneye gidin

Bol bol su iç canım ekmek falan yemekten uzak dur biraz geçmezse doktoruna başvur.

1 Beğeni

Diyetisyenimin önerisi,dene,inşallah faydası olur size de

1 Beğeni

Tsk ederim

Ben gebelikte kabizlik cektim diye hemoroid cikti . Sonra ameliyat oldum. Sakin aksaltmayin bunu hemen çözün. Kayisi hosafi mutlaka ac karnina sabahlari icin. Kuru incir zeytin yagina koyup da yiyordum kizim 6 aylik oldu hala kabizim ama hemoroid acitmiyor en azindan

Bende ameliyat olmustum zamaninda simdi normal dogumda tekrar bir sorun cikar mi acaba onu düşünüyorum kurtulana kadar öldüm ikinmaktan tekrar olursam diye korkuyorum