Arkadaşlar merhaba Hamile iken hemoroid olan ve normal doğum yapabilen var mı? Bu bir engel mi bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Bendeki bugün kanama yaptı az miktar peceteye geldi, ilk defa oldu gebelikte böyle, aklım karıştı bu durumda
Aşkım arkadaşım da vardı normal doğum diye gitti ama suyu geldi diye bebeği susuz kaldığı için sezaryene aldılar onu normal doğum yine de denedi
Denediğine göre doktorlar onaylamış oluyor dgl mi balım? Bir yandan nasip meselesi aslında ama diger yandan da insan istiyor normal olsun çünkü bilyrsun benim kızın okulu başlayacak ayaklanıp ilgilenmem gerek Dua istiyorum bolca
Ederiz çiçeğim tabiki ama bu durumu doktorunla konuşman daha doğru çiçeğim
Sağol kuşum Konuşcm p.tesi kontrolüm var mesajda veya aramada söylemek istemedim gidinceye soylycm inşaALLAH güzel yanıtlar alırım, stresli zamanlar vallahi
Ben burda okudum hemoroid doğuma engel gibisinden bende de var olunca sormuştum doktora .Oda sorun olmayacağını söyledi
Vallahi öyle çiçeğim ya
Bu konuda bende çok korkuyorum hemoroid var benim ki baya ilerleme bir şekilde hamilelikte çok zorluk çektim ve hala cekiyorum doğumda nasıl olacak bilmiyorum
Bende yaşadım doktora sordum. Engel değil ama çok büyükse engel olabilir dedi.
Ikinma durumunda daha kötülesebilir mi diye merak edince biraz netten baktım ama kafama yatan cevabi bulamadim ben de hep diyorum sorayim doktora unutuyorum Efsunum, insaALLAH engel olmaz
Doktora sordunuz mu siz, muayene etti mi peki
Çok büyük olup olmadığını nasil anlayacağız acaba, benim kanama oldu bugün ilk defa peceteye az geldi, ondan sonra telas başladı iste şimdi böyle ise doğumda ne olur diye
İnşallah engel olmaz ama randevuya gidince aklına gelir de sorarsın
Daha önceleri sordum kabızlık preblemi çok yaşadım hep ilaç kullandım krem de hamile olduğum için fazla birşey oneremedi ama doğumda elbet ufak sıkıntı olur dedi doğumdan sonra tekrarlar dedi
Ay inşaALLAH kuşum Sorcm p.tesi nasipse soruya boğcm doktoru
Ufak sıkıntı dediyse tamamdır, zaten zorlandığı için daha fazla çıkacak, büyüyecek o konuda şüphe yok da iste hani doğum esnasında patlama vs gibi bir şey olmasa iyi
Boş ver sormadıkça demiyorlar bir şey
Valla kiz harbiden, muayeneye giriyorum en önemli sorunumu bile sormadan çıkıyorum çıkınca kapida aklima geliyor sonra aklıma sövüyorum garip duygular
Benimde aynı oluyor not almak lazım aslında