Vikis kullanmanin bı sakıncası var mıdır hamilelikte burun tikanikligi ve göğüs kafesi ağrısı yaşıyorum bende haliyle vücudum kırık
Bnde bugün çok kötü bir şekilde gribe yakalandım üstelik benim heran doğum olabilr artık son haftalmdaym arkadaşlar ballı limon içmemi tavsiye etti bugün bn de içiyorum şifa olurda bi an önce toparlanır ı’m inşallh sizlere de gecmiş olsun benım doğuma yakın olmasaydı korkmazdm bu kadar ama şuan korkmamın sebebi bebekler çok çabuk enfeksiyon kapar diye bna vermezler diye çok korkuyorum
Vikis i vucüdu da değil akşam yatmadan önce ayağınızın altına sürüp kalın bir çorap giyerseniz daha çok faydasını görürsünüz, çocuklarda bile çok fazla işe yarıyor bilginiz olsun
@Züleyha çok geçmiş olsun Allah şifa versin aklına olumsuz şeyler getirme lütfen, inşaAllah tez vakitte sağlığına kavuşur sonrasında sağlıkla evladını kucağına alırsın
Âmin amin inşallah canım Allh razı olsun
35+4 selamlar grip oldum arada öksürürken karnım acıyor
32+6 haftadayız bende çok kötü burun kulak kaşıntısı ve kuru öksurük çok kötüyüm ilaçta içemiyorhm doktor sadece su ve kuru ekmek tüket ve bitki çayı iç dedi 2 gündür kusma ve mide bulantısı devam bişey yiyemiyorhm cok kötü seni anlıyorum canım
Allahım şifa versin
Hamilelikte çok zor bi de ben qlmanyadayım burasi hep soguk ve yagışlı zor geçiyor benim icin
Cok geçmiş olsun Allah şifa versin nerede varsa
Eşim grip galiba banada geçti boğazım acımaya basladi limonlu su falan içtim hemen ama en fazla parol icebiliyorum zaten başka neler yapmalıyım?
Aynı sekılde bende 10 haftalık hamileyim eşimden grip bulaştı acıle gittim oda paroldan damardan serum taktı çok iyi geldi yoksa gecmıyor maaş ediyor adamı grıp
Bool bol yat dinlen. Gribin en büyük çözümü yatıp dinlenmek. Bol su iç, yat dinlen. Yenilip içilen şeyler ancak destek oluyor ama yatıp dinlenirsen toparlarsın.
Kotulicek olursan acile gidiyim ozaman bende
Ben öyle yaptım dinlendım uyudum baktık gecmıyor daha kötü oldum acile gittim gebe oldugumu belirttim oda sadece damar yoluyla parol yaptı 1 saate kendıme geldım çünkü hastaneye görmeden önce yataktan çıkamıyordum aksam eşim gelene kadar yataktaydım
18+2 haftalık hamileyim iki gündür griple savaşıyorum ve ilaç alamıyorum kızlar alternatif olarak tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz kızlar ilaçsız nasıl atlatabilirim gribi lütfen yardım
Ilık süt bal.portakal limon mandalina zencefilli icecek .bi fincan adaçayı ben böyle atlattim geçmiş olsun
Cok teşekkür ederim Allah razı olsun
Benim de hamilelikten önce bi burun tıkanıklığı ve kuruluğu vardı hala devam ediyor 12 haftama gireceğim sağlık ocağı ilaç veremeyiz gebeysen dedi ama uyuyamıyorum bazen nefes alamıyorum uykudan uyanıyorum
6 haftalık hamileyim grip oldum peş peşe 3 kez hapşuruyorum bebeğe zarar verir mi ilaçsız atlatmak istiyorum ama yemek bile yiyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim randevum 1 hafta sonra
Bir şey olmaz Allah’ın izniyle, ılık limonlu su iç. Arama kısmına yazarsan daha iyi fikirler bulursun.Çok geçmiş olsun
7 haftalık hamileyim boğazım ağrıyor napmaliyim?