Hamilelikte göğüsten süt gelmesi

Az once duştan çıkarken göğsumden beyaza yakin sıvının aktığını gordum.7ci ayin ilk haftasindayim çabuk diyilmi sizce?İlk oglumda son ayimda olmusdu bebek doğana yakin normal kabul etmisdim.Bu durum endişelendirdi.

2 Beğeni

Bendede biraz su gibi geldi gecen ay sora gelmedi

1 Beğeni

@baby_ugur ben de yaşadım senin kadar erken olmasada benden de gelmişti. daha önce ilk gebeliğinde senin gibi 7. Ayından sonra göğsünden süt gelen @NURAN arkadaşım tecrübesini paylaşmıştı. Sana da yardımcı olur belki konuşmalar oku istersen.

2 Beğeni

Kaçinci aydasin sen?

1 Beğeni

Aa onceden açilmis bu post,teşekkur ederim.simdi bakicam hepsine​:heartbeat::tulip:

1 Beğeni

6 ay canim

1 Beğeni

Bu konudan demin cıktım @baby_ugur ordada bir şeyler yazmişsiniz,ordada sutun erken gelmesinden bahs ediyordu,ordan okuya bilirdiniz. Normal bir şey. Süt gelince sıkmamak gerek dokunma. Süt damarların gelişiyor.bende 7 ayımın ilk haftasındayım bende gelmedi daha ,endişelendim ben niye gelmiyor diye.

1 Beğeni

Bende su gibi akdi biraz sora geçti

1 Beğeni

Evet bi arkadaş beni o posta etiketledi o zaman gördüm,postu okudukdan sonra içim rahatladi normalmiş

1 Beğeni

Evet okudum canim çok sukur içim rahatladi,tedirgin etmisdi beni,duyduğuma gore çabuk sut gelirse bebek erken doğa bilirmis

1 Beğeni

Yeni bir kullanıcı olarak çok kolay uyum sağladınız :smiling_face: bravo Sanki kurallara hep hakimmişsiniz gibi Uzun süre uygulamayı kullanmışsınız gibi

1 Beğeni

Evet konulari bir bir okuyorum,ve 7 ayda süt gelmesi normal diyorlar burda. Ama ben 7 ayımın ilk haftasındayım ,bende süt gelmedi,neden?bu normalmi?endişe ediyorum

1 Beğeni

Kac haftalıksin hamilesin

1 Beğeni

26+5 hafta

1 Beğeni

Her keste ayni zamanda olmaya bilir.mesela bende ilkimde 8-9 aylarda olmusdu.onun icin endiselendim zaten.Ama sıkip falan etmedim.biliyordum doğumu tetiklediğini.

Merhabalar. Nasılsınız tombiş anneler? 24+0 haftalık gebelikte sütün gelmesi normalemi? Aşırı gelmiyor tabi,az az geldiğini fark etdim bu gün. Bilgisi olan bilgilendirsin.:pray:t4:

Biraz erken gelmiş ama sıkmayın gelen sütü saklamak için çabalamayın.

1. haftadan itibaren süt oluşumu hızlanacak, son üç ayda ise en yüksek seviyelerine ulaşacaktır. 16. haftadan itibaren de ağız sütü ya da normal anne sütü şeklinde sıvıların gelmesi normal karşılanmaktadır.

26 haftamdaydım və burda hep sut geliyor diye gordum,ozendim bende niye gelmiyor ki diye və ahlaa kendiliginden akmadı bende.28 haftamdayken elimle biraz sıktım,aktı ama âz. Hala da kendiliginden gelmiyor,ama isterdim gelmesini.:confused: @FidanUğur

Bende de nokta gibi oldu bu sabah şelale gibi değil yani.Sende sıkıp getirmeye çalışma sakın.

1 Beğeni