Herkese merhaba.
Kızlar sizde hamilelik döneminde tüylerin çıkma artışı oldumu? Benim karın bölgemde tüy hiç yok derecesindeydi,şimdi o kadar artmış ki,bu normalmidir acaba? Hormonlarlamı alakalı? Ve hamilelik bitdikten sonra azalırmı?
Herkese merhaba.
Kızlar sizde hamilelik döneminde tüylerin çıkma artışı oldumu? Benim karın bölgemde tüy hiç yok derecesindeydi,şimdi o kadar artmış ki,bu normalmidir acaba? Hormonlarlamı alakalı? Ve hamilelik bitdikten sonra azalırmı?
Normal canım. Genelde doğumdan sonra vücut normale dönünce kıllar da azalıyor. Bende öyle oldu yani
bende de karn kısmlarımda artış oldu,sakın temizleme hamilelikte çıkmayan yerlerden çıkan tüyleri,onlar dökülecek azalacak sonra lazere gidersin öyle temizlersin
Benim gobekte de hafif tüylenme var bakalım belki zamanla geçer
Benimde baya göbek bölgemde arttı tüylerim artık utanmaya başladım ama hiç almaya düşünmüyorum çoğalmasın diye sonradan. Normalde kaşlarımı bile sadece ortasını maksimum yılda 2 defa alırım hiç kaşlarım yok kaç defa yağlar vs kullandım çoğalsın diye ama nafile bu aralar benim göbek orman misali
@Gulsen95 Herşey bir yana,kocamdan utanmaya başladım artık.
Sende yine geç başlamış benim 14,15 haftamdan başladı fena uzadılar şimdide hâlâ uzunlar.dokulme falan da olmadı.
Nedense hamileliktendir duye dusunuyorum
Bacaklarimi falan tuyunu temizledigimde 1 gune cikmaya basliyor,kaşlarımda keza oyle.normalde boyle degildim. @FidanUğur
Neden?
Ben hic utanmadım karnimdan tuyunden falan.
@Sevane18 Karnımdan değil tabikide,tüylerden utanıyorum.Bacaklarımda,koltuk altı,kollar,yüzümde hiç çıkmıyor lazere gitdiğim için tamamen bitmiş,ama karın bölgemi hiç yaptırmadım yoktu yani,ama şimdi var.Sırtımda da hiç yok sadece karın bölgemde.Hamilelik bitdikden sonra dökülecek söylüyorlar arkadaşlar.
Yok kız utanma,hamilelikten tuylendiler zaten
Ben oyle diyip teselli ediyorum kendimi @FidanUğur
Benimde çıkmışdı hamilelikden sonra yok oldu. Şimdide bacaklarımda aşırı hizli çıkan tüy var hergün temizlemem lazım ilk hamileliymde boylemdeyildim.
Benimde her yerim tuy basdı uzun uzun
Gercekten hamilelik ne garip bir şeymiş.
Rabbim karşiliğini guzel etsin inşallah @Su-misali arkadaşım
Benim göbek çizgimde tüylenme vardı bende lazer yaptırdım bırakınca tekrar çıktı yine yaptırdım yıllar içinde lazer yaptıra yaptıra o tüyler yok oldu şimdi gebelikte lazer yaptırdığım yer hariç komple göbeğimi kıl tüy bastı o kadar belli ki lazer atılan yerler annemler dökülür diyor ama ne bileyim hiç hoş değil umarım dökülür folik asitten olabilirmiş
Ha birde göbeğimin tam aksi artık bıyık bölgemde kıl çıkmamaya başladı ilginç şeyler bebişler için herşeye değer çıkarsa çıksın diyorum valla
Amin amin.
Peki hamilelikte agda yaptrmak sakincalimi ne diyosuunz
@Eda Aynen,bebeklerimiz için herşeye değer.
@Zeyno Ağda hiç yaptırmadığım için yardımcı olmayacağım kb.
@Zeyno doktoruna danış için rahat etsin ben kullandığım nemlendiriciyi bile yanımda götürüp içindekileri okutturuyorum öyle de manyağım
Hamileliğin Sonlarına doğru yavaş yavaş dökülüyor zaten merak etme canım