Hamilelikte göbekte Tüy sorunu ve çözüm yolları

Kızlar merak ettiğim bişey varda göbeğimizdeki tüyleri gebelik döneminde neyle alırsak daha doğru olur yazar mısınız ?

Ben hep Venüs Jilet kullandım

Bi sıkıntı olmuyor demi jilet kullanımında. Bende düşünüyorum ama iyice mi tüylenme yapar die de bilemedim

Jilet artırır diye düşünüyorum.

Neden almak istiyrosun tüyleri?doğumdan sonra lazere gidersin.:slightly_smiling_face:

Jilet kullanımı kılların daha yoğun ve sert çıkmasına sebep olur ve sürekli uzuycagi için daha sık yapmak zorunda kalırsınız. Beyaz doktor eldivenleri tüyleri güzel kavruyor onu tavsiye ederim ağda gibi tahriş de yapmaz

1 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :star_struck:

Doğruyu söylemek gerekirse ben hiç almıyorum göbek killarimi ince tüy gibi

Hiç göbegini aldınmı almadıysan dokunma hamilelikte hormonlardan dolayı daha çok artış oluşuyo ve sonu gelmez sert çıkabilir doğumdan sonra eski haline döner zaten

Hoşgeldiniz aramıza :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :rainbow:

Benim kıl köklerim çok sert olmasına rağmen Venüs kullanmaya başladım başlayalı kıllarım azaldı ve sertliği gitti. Kişiden kişiye de değişiyor elbette

1 Beğeni

Bende bacaklarımi alırım jiletle inanır mısın hem azaldı hemde 3 aya kadar tek tük çıkıyor :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Aslında hamile kalmadan önce zatenn gidiyodum ama bitmedi hamile kalınca bırakmak zorunda kaldım ve şuan çıkmaya devam ediyor rahatsız da ediyor açıkcası:face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:bilemedim

1 Beğeni

Bende de öyle oldu abla valla, ben de şaşırdım :grin:

1 Beğeni

Ay korkuyorum ilk hamileliğim herşeye pimpirikli davranıyorum​:face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::sweat_smile:

Evet aldım bide lazere gidiyodum şuan bıraktım die tekrar çıkmaya başladı

Vücuttan vücuda değişiyor galiba afedersiniz ama genital bölgem öyle değil mesela oraya ağda yaptırıyorum o öyle azalıyor onada 2 ayda bir giderim ama şimdi temiz olsun diye 15 günde bir gidiyorum ne olur ne olmaz diye

2 Beğeni

Buz lazeremi gidiyodun

Evet canm ama tam bitmediği için hamile de kalınca bıraktım zaten şimdi de bilemiyorum nasıl alsam doğru olur die

Sana tavsiyem hamilelikten sonra alexandrite lazere git buz lazer hiç bi işe yaramıyo kendim estetisyenim kendime yapıyodum şimdi hamileyim ve ne bacagımda ne kolumda genitalimde kıl yok buz lazer boş bi lazer para tuzagı kaç kere yaptırsan yine çıkar bi kaç ay yok olur yine eskiye döner

Ben hiç almadım göbek kılı Gebelikte baya baya prman gibi oldu ama hiç ellemedim. Doğumdan sonra döküldü hepsi şimdi normal seviyede var kıllar yani rahatsız etmiyor beni. Yani eğer sadece gebelikte arttıysa bence dokunmayın

Bende jilet kullanıyorum canım, merak etme çoğaltmaz zaten doğumdan sonra lazere gidecem. Benim sırt kısmında da hormandan sanırım tüyler çıktı onları görmediğim için sorun yok :smile::smile: