Kızlar dün evi temizledim süpürdüm ve sildim yerleri şuan bel yanlarımda ağrım var karnımda da eğilirken ağrım oluyor birşey olmuş olabilir mi yoksa sizde de olur mu böyle ağrılar yorulunca
Kanama falan yoksa endişe etmeyin dinlenmeye çalışın. Çok yormuşsunuz kendinizi o yüzden. Bende 1saatden çok ayakta kalınca bebek aşağıda vuruyor ve belim çok fena ağrıyor. Dinlenince geçiyo mu?
Bende oyleyim supurge aciyorum eve her odadan sonra 15 dk dinleniyorum çünkü belim cok agriyo
Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için hayır kanamam olmadı beyaz şeffaf akıntım oldu sadece dün 4 5 gibi yaptım temizliği ve yorulmuştum eğilmez oldum oturup kalkarken bile zorlanıyor oldum 19 haftalık hamileyim çok çabuk yoruluyorum uyudum dinlendim aslında bugünde 11 e kadar uyudum ama dün ki kadar ağrısı yok ama biraz var
Evet demek sizde öyle bende öyleyim evi temizlerken çok zorlanıyorum 3+1 ev ama odaları süpürüp sileyim derken bel ağrısı oluyor hemen
Kanama yok ise bir şey yoktur canım kendini yordugun için oluyor bol bol dinlen
Evet 17 haftalığım bende eve iki döneyim hemen bel agrim başlıyor niye böyle bilemiyorum
Çok teşekkür ediyorumsaolun
Yaa öylemi sizde dikkat edin kendinize bende öyleyim hemen bel ağrısı ayaklarım sızlamaya başlıyor artık iki kişi olduğumuz için sanırım çok çabuk yoruluyoruz yorma kendini diyorlarda evi temizlemeyince de olmuyor ki
Kesinlikle mecburen yapmak zorunda kaliyoruz o söyleyenler mi sanki gelip temizlicek bu arada yaş kaç sizin ben 36 yım acaba yaşlamı alakasi var diye düşünüyorum
Kanama yoksa sorun yoktur. Bi anda tüm işleri yapmayın ara verin. Ben mesela bi işi yapıyom 1saat uzanıyom anca akşama bitiriyorum
Bende ayni oldum gecen tenizlik yaptim her odadan odaya geciste 15 dk dinlen
Bende aynıyım bir odayı yapınca dinlenip öyle devam ediyorum yoksa bel agrisindan duramıyorum 13haftaligiz daha
Aynen öyle bende temizleyip odaları bir anda oturmak istiyorum kendimi eskisi gibi zannediyorum herhalde ama yani unutuyorum sanırım yok sanırım yaşla alakası yok bende 23 yaşındayım hamile oluşumuz yeterli sanırım
Teşekkür ederim evet saolun bugünde doktor kontrolümüz vardı zaten gittim doktora oda çok yormaman gerektiğini herşeyin iyi olduğunu söyledi ama artık vücut eskisi gibi değil yormamaya çalış dedi yiaa sizde öyle bende herşeyi bir anda yapma isteği var yapayım da bitsin diye başlayınca duramıyorum ama dediğiniz gibi yapmayalım bugünkü ağrılardan sonra öyle yapıcam
Teşekkür ederim evet öyle yapmalıyım dinlenerek yapmak en iyisi
Evet o zaman hamile olduğumuzdan genel bir durum oluyor yoruluyoruz hemen dinlenerek yapmalıyız öylemi maşallah
Bi odayi supuruyorum ikinci odaya gecmeden uzaniyorum aksam oluyor gecen hic dinlenmeden iki gun once senin gibi yaotim ayni agrilarla uyandim bobregim bile agirmisti
Vucudun agirlik merkezi degistigi icin artik normalde sizi yormayacak isler daha cok yorup bel agrisi yapabiliyor. Gogusler buyuyor, sirtin is yuku artiyor, vucut agirliginin artmis olmasi bile basli basina daha cabuk yorulma sebebi. Bu donemde -doktorun da onayiyla- mumkun oldugunca sirt ve karin egzersizi yapmak lazim.
Ben de cumartesi günü ev işi yaptım. Akşamına çok ağrım oldu. Sabahına kalktığımda kan olmuştu üstüm başım. Doktora gittim çok şükür bebek de iyiyiz ama çok korktum. Rapor aldm evde dinleniyorum. O yüzeen boşverin hanımlar evimiz biraz tozlu kalsın şu süreçte. İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız