Hamilelikte ev işi sonrası ağrı oluşumu

Yiiaa evet ama en iyisi :smiling_face_with_tear::joy:bu ağrıların olmasındansa eğer sizde bebeğiniz de iyi olun işleri bir şekilde bitiririz evett çok kötü bir ağrıymıs bende ilk defa bu kadar şiddetli hissetim halahafiften ağrıyor geçmedi

Evet haklısınız sebepler de bunlar tabiki o yüzden çok daha dikkatli olmalıyız :cherry_blossom:

Yaaa öylemi :face_holding_back_tears: çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize dinlenin demek sizde de ev işi sonrası kanama oluştu neyseki ikinizde iyiymişsiniz çok haklısınız bu süreçte biraz da herşey olması gerektiğinin dışında olsun biraz biz ve bebeğimiz iyi olalım da amin inşallah :blossom: sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

1 Beğeni

Siz kaç haftalık hamilesiniz bu arada

Ben dort ay olacak dip kose temizlememistim dusuk riskim vardi canim iki once iyi temizkedim iste sonu kotu ama senin karninda hala agrin varsa kalca haric bi doktora gozuk benim kalcalarim belim agrimusti karnim degilde

Teşekkür ederim saolun dikkat edin sizde kendimize dün gidip muayene oldum neyseki bir sorun yok herşey yolunda dedi Cok yormuşsun kendini çok yormamaya çalış dedi

2 Beğeni

Kan revan içinde kalınca evdeki tozu gözün görmüyor. Demek kolay belki ama inanın sizden ve bebeklerinizden değerli değil. Aylarca yatmış biri olarak söylüyorum bırakın dağınık kalsın. Ev süpürme hareketi direkt karını etkiliyor. Eşlerinize iteleyin bu işi. Sonuçta tek yaşamıyorsunuz. Ya da kardeş, kuzen, görümce, elti artık Allah ne verdiyse. :sweat_smile:

1 Beğeni

Biz eskisi yorulmuyoriz diyoruz ama artık iki kişi olduğumuzu unutuyoruz eskiden hızlı hızlı yirurdum şimdi yürüyünce belim ağrıyor hemen dinleniyorum geçiyor

Öyle tabi haklısınız sonucunda öyle bir durum olunca onu gözümüz görmez elbette tabikide öyle bizlerden değerli değil ya öylemi evi süpürmenin etki olarak direk karnı etkilediğini bilmiyordum evet sanırım öyle yapmak daha iyi :joy:

Evett vücut yapımız artık eskisi gibi değil dediğiniz gibi iki kişiyiz ve o yüzden çok zor oluyor hızlı hareket ve hızlı yürüme hemen bel ağrısı yapıyor çok enerjik biris olarak ben kendimi koltuğa atmayı zıplamayı koşmayı özledim şimdi tam yapıcak gibi olunca bebiş var diyorum :joy::joy:sakinn ol diyorum kendime

2 Beğeni

Ben de dip köşe temuzlik yaptiktsn sonra belim çok ağrıyor fıtık gibi dogrulamiyorum hareket edemiyorum. Dinlenince geçiyor.

1 Beğeni