Hamilelikte eşlerinizin ilgisi nasıl?

9 ay uzun bir süre ve bu 9 ay içinde çok şey yaşıyoruz.
Duygusallik
Sinirlenmek
Unutkanlık
Kırıcılık
Miyde bulantisi
Miyde yanmasi
uyuyamama​:woozy_face:ve s.gibi şeyler.

Eşlerinizin size karşı ilgisi nasıl? bu dönemde
Memnun kaldınızmı?
Veya memnun kalmadığınız her hangi bir ilgisizliği oldumu size karşi?

3 Beğeni

Eşim ilk gebeliğimde de bunda da çok güzel yönetti bu süreci benimle beraber. Özellikle de bu gebeliğimde Rüya da var olduğu için daha çok kendini verdi eşim ve Rüya da ilgisizlik yaşamadı bu sayede. Hastanede yattığım dönemlerde bile Rüya ile ilgili eşimden beklemediğim performans gördüm yani çünkü ilk kez Rüya ile o kadar uzun süre evde yalnız kalmıştı. Eşim iyi ki var :pray:

Hem benimle hem Rüya ile hem de karnımdaki bebişle çok güzel ilgilendi sağolsun :cherry_blossom:

Senin eşinin ilgisi nasıldı ?

3 Beğeni

Eşler ilgili oldugunda hamilelik sürecide iyi geciyor bence.
Bazı acıları unutturuyor eşin pozitiv davranması.

Sükür eşimde bana hep destek oldu.
Miyde bulantı zamanımda ben cok abartıyordum ay oluyorum falan diye sinirleniyordu eşim oyle diyip kendini niye düsürüyorsun oyle yapma falan.
İlk başta uzulmuştum bıkdımı acaba diye ama sordugumda hayır tabikide boyle şey icin insan sevdiginden bıkarmı?dedi bana.
Ben kendimde fark etdimki gercekten ben abartıyormuşum kusma işlerini :joy:
Annemler sanki biz hamile olmadık kusmadik sevane diyorlardı.
Sorunun bende oldugunu daha net anlamıştım ve artik abartmamıştım :joy::joy::joy:

Ama eşim sagolsun iyiki var Allah eşimi bana cok gormesin.beklemedigim kadar guzel ilgi gosteriyor hâlâ :nazar_amulet::heart_eyes:

Onu eş olarak sectigime pişman etmedi beni.
İyi bir baba olacagina inaniyorum bu yuzden kendide hep oyle soyluyor iyi baba olacagim cabalayacagimda.:pray::innocent:

2 Beğeni

Benden cektigini ömrü boyunca cekmemistir garibim sinirlenip tersliyom herseye oturup agliyom ben uyuyamiyorum sen uyuyosun diye kizip uyandiriyom yine de ses etmiyo tek dayanağım o valla eşim olmasa nasil gecerdi hiç bilmiyorum canim cekti deyim yeterki gecenin bi yarisi da olsa siparia verelim hemen diyo Allahtan artik eve siparis var da yollara düsmek zorunda kalmiyo :grin: ben sinirlenince dinliyo sadece aglayinca sakinlestirmeye calisiyo ben agliyorum susmuyorum diye benimle agladigi oldu :joy: ben bir dogurcam adam benim yüzümden dokuz dogurdu simdiden :smiling_face::smiling_face:

2 Beğeni

İlk yazdiklarin bendede hep oluyor sen beni uyut uyumam yoksa dedim hep o uyutur o yuzden de beni.

Uyudugunda ben uyanik oldugumda bende uyandiriyorum.
Ben uyumadan sen nsil uyuyorsun diyorum.
Yazık ya gercekten ben olsam belki o kadar anlayışlı olamazdım.
Rabbim basimdan eksik etmesin canim kocamı:pray::nazar_amulet::cherry_blossom:

3 Beğeni

Eşim evlendigimizden beri anlayışlı ve yardımsever di bana karşı değişen birşey olmadı hala aynı hamilrlikle ilgisi yok. Sadece hamilelikte yediğim şeylere çok karışıyordu bebeğe bişey olur diye onu da bıraktı :slight_smile:

3 Beğeni

Hamilelikde bizdede değişen bişey olmadi,hep ilgiliydi,şimdide aynı,hic bir zaman kalbimi kırmadı,çok anlayışlı,kötu aliskanliklarida yokdur,mesela dışarıda arkadaslari ile sık sık zaman geçiren biri değil,sevmez öyle şeyleri pek,ailesine daha çok bağlı,işden çıkıp bizimle zaman geçire bilmek için can atiyor resmen.Çok sukur kocamdan çok razıyım,Allahda ondan razı olsun.Hormonlardan dolayi bazen ağladığımda oldu,kocamla ilgisi olmadi hic bir zaman.Hamilelikde bazen sebepsiz yere mutsuz olup,ağlaya biliyoruz.

2 Beğeni

aynen bende de abur cubura turşuya fln çok karışıyordu şimdide aynı:rofl: Zararlı beslenince simirleniyordu ama normalde de hamilelikte de aynı ilgiyi gösteriyor bebek gibi davranıyor 2 bebişim var der hep öyle sever​:see_no_evil::see_no_evil:

2 Beğeni

Kadını mutlu eden şey kocasının eve gelmek icin can atması işte :star_struck:
Kocam hep eve gelmek icin can atar şunuda soyler.
Bir erkek evden cıkmak istiyorsa sebebi kadındır.
Eve gelmek icin can atiyorsa bununda sebebi kadındır.
Yani eve gelmemin sebebi sensin diyor bana col mutlu oluyorum :face_holding_back_tears:
Gercekten iyi bir eşe sahip olmak hayatdaki en şanslı insan olmak demekdir bana gore.
Tabiki hamile degilkende ilgiliydi benimde eşim.
Hamileliktede beni yanlıtmadı :star_struck::face_holding_back_tears:

Rabbim butun kadınların karşısına anlayışlı ilgili eş çıkarsın inşallah

2 Beğeni

@Nergiz13 aynen benikiide iki bebişim var der :rofl::rofl:
Cok gülerim ben boyle soyledigi zaman.
Bebiş annenin bebişi oluyor falan​:face_holding_back_tears::rofl:

2 Beğeni

@Sevane18 Zaten erkek kadını mutlu ettiği sürece kadın ona sevgisini verir. Kadın sevgisini verdikçe de adam hâliyle eve gelmek için can atar

Yani iş kadında değil, erkekte bitiyor bence :+1:

3 Beğeni

Bende buna katılıyorum kadınlar zaten duygusaldır . Bunu açığa çıkarmak erkeğin elinde eşim bana hep Allah senden razı olsun bana karşı çok iyisin der bende . Sen bana iyi olduğun için öyleyim derim
Yoksa suratıma bakmasa ilgilenmese bende ona donusecegim

3 Beğeni

Durumun kadına bağlanmasına ben de çok kızıyorum
Bu konuda sana katılıyorum

3 Beğeni

Buna katılmıyorum @NURAN
Cunki amcam okadar seviyor ki eşini yeri gelse hep savunur sucu bile olsa.
Ve cok sever canini verecek kadar.
Ama karısı aksine oyle davraniyor ki ona
Hak etmiyor amcam o davranislari.
Ama yinede seviyor.

Yalnız amcam degil çoğu kadini oyle gördüm.
O yuzden bazı kadınlar cok farklı

Benim eşimin varlığı yokluğu birdir. Hamile olmam onun umrunda değil. Farklı yerlerde yaşıyoruz araya soğukluk ta girdi bu şekilde. 1 yılım dolunca boşanacagiz

1 Beğeni

@Flz neden? :pleading_face:
Bebişiniz de oluyor

2 Beğeni

Merhametli sevecen anlayışlı biri değil .

2 Beğeni

Rabbim hayatında hep guzel seylerle karsilastirsin seni arkadaşım​:pray::cherry_blossom:
Belkide sevane yazılmış diye tanimadin @BenimKucukMucizem diye ad vardı ben oyum.:smiling_face:
Seninle burda hep gulduk.
Sadece beni hatirla diye soyledim :smiling_face:

2 Beğeni

Hatırlıyorum sizi :cherry_blossom::pray: kötü bir eş insanı hayatından soğutuyor maalesef

2 Beğeni

@Sevane18 Canım bak sen her zaman sadece çevrendeki insanlara göre yargılıyorsun herkesin düşüncesini ya da kendi doğrularını, bildiklerini hep çevrendeki insanların yaşantılarına göre savunuyorsun. Ben ise dünya geneli bir genelleme yapıyorum. Ve eminim ki çoğu kadın da benim düşündüğüm gibi düşünüyordur. Ben kendi yaşantıma ya da çevreme göre yazmıyorum bunları, aksine çok araştırıp emin olduğum konularda yorumlarımı yazıyorum. Her kültürde kadına verilen değer başkadır elbette, saygım sonsuz. Ama genel anlamda ve kadınların yaradılış biçimi olarak da kadın ne kadar değer görürse o kadar değer verir ve öyle de yapmalı.

Hani senin dediğin gibi 'Bir erkek evden çıkmak istiyorsa sebebi kadındır ’ lafı aslında evlilik sorumluluğunun sadece kadına ait olduğunu belirtir ama öyle mi ? Hayır. Evlilik demek bu değil çünkü. Kadınlar daha narin, daha hassas oldukları için en başta erkeğin kadına değer vermesi gerekir ki kadın da erkeğe değer versin. Amcan çok seviyor olabilir karısını ama senin gördüğün kadardır bu. Onlarla aynı evde yaşadın mı ? Bir kadın erkeğin sevgisinin aksi şekilde davranıyorsa erkekten yeteri kadar ilgi, sevgi almıyordur emin ol. O yüzden bu tarz konularda sadece kendi çevrendekilerin yaşantılarından ziyade genel bir araştırma yaparak yorum yapmanı tavsiye ederim

6 Beğeni