Evet çok doğru soyluyor,Mutlu evden hic bir erkek kaçmaz,sevgi saygı hoş laf duymak ister hepsi.Dır dırı sevmez hiç bir erkek
Karşılıklı bir ilişkidir bu, kadın surat asıyorsa mutsuzsa sebebi de erkektir aynı mantıkla bakarsak. Dolayısıyla erkek eve kadın yüzünden gelmiyorsa sebebi önce kendinde aramalı. Erkek evden çıkmak istiyorsa kadını bahane etmesin, zaten aklı dışardadır bence
Bana göre dırdır evin neşesidir
Ben çok dırdır yaparım, eşim de taklidimi yapar. Bir bakarız ki tartışma komediye dönmüş. Erkeğin bakış açısı çok önemli. Eğer erkek kadın dırdırını bahane edip evden gidiyorsa o kendi nefsine hakim olamamasının bahanesini kadın dırdırında bulur
@duygugillerdenbiri Hah kesinlikle
Konuşan kadından değil konuşmayandan korksunlar canım
@Hasen Kadınlar atasözüne ekliyorum bunu
Hahahha kesinlikle, düşüncesi bellidir konuşan kadının konuşmamı istemiyorsa kedi sahiplenseydi evlenmek yerine
Hele eşimle ev işi yapalım, fikir ayrışmazlığımız çok olur. Birbirimize gire gire yaparız, sonra bir anda kahkahayı basarız. Dün annem şahit oldu hatta. Gülmekten yerlere yattı kadın bizim o halimize
Ben kendimde arada dırdır yaparım,ama anlaşıyoruz.arada bosuna yapiyorum arada yerindearada kusmek gerek mesela çok eğlenceli oluyor,goz goze gelip kendini tutamayib gulmek gibisi yok,evliliğin eğlenceli taraflarindan bir tanesi bence
E tabi ki öyle O zaman ne diyoruuuzz, kadın evin neşesidir
Allah bizleri onlara cok gormesin,ne yaparlar bizsiz
Ahhahaa aynen
O yüzden suratina bakmadan dir dir ediyorum.
Bakinca gülü veriyorum
Ciddiliyim kayb oluyor o an
Yaa aynenbu gun bizim dügun gunumuz tam 5 yilımızı tamamladık
Nice senelere tebrik ederim arkadaşim
17 yaşında evlendin galiba
18 yasima 6 ay kalmiş
01.08.2018 ,01.08.2023
17 işte
Bende 9 gun kalmıştı
Evet buyutuyorum yaşimi
Ahhhahaha
1 yil bebek dusunmedim bebekdim yaa