Hamilelikte en çok tiksindiğiniz şey ne oldu?
Sucuk ketçap cips
Koku hassasiyetim hep vardi ama hamilelikte çoğaldı. Istemsizce kişilerden uzak duruyorum parfüm kokulari ten kokulari hatta çamaşırdaki o yumuşatıcı kokusu falan aşırı tiksindirici geliyor. Üzülüyorum da bu duruma çünkü karşımdakide farkediyor ama hamile oldugum icin bir sey demiyor ama kırıldığını hissedebiliyorum
Tavuk haşlaması hala yiyemem
Ha bide kocamın kokusu daha tam geçti diyemem
Tavuk olan her yemek bide tatlı
Tavuk ve soğana dair her şey
Konulu herşey parfüm krem diş macunu gibi şeyler temizlik ürünleri
Bende artık dakika başı tuvalete gitmekten tiksindim
Balık yumurta sigara kokusu bir de kocamın parfümü
Bulaşık makinası kokusu kirli temiz fark etmez, defalarca istifra ettirmiştir bana.
Yeşil zeytin
Sarımsak sigara
Turşu zurna durum tavuk hamilrliktrn once hâlbuki cok severdim ve vanilyali doldurmalar krem santi dondurmuslR gibi geliyo .onuda hic sevmem ve bi digerde tuvalet kokusu fln ve ter kokusu ayak kokusu zaten normaldede tahammülüm yok bunlara
Ayy ben boğa burcuyum hiç biseyden tiksinmedim çok şükür mide bulantimda olmadiii
Yumurta
Çay 33 haftalik oldum hala icemiyorum ve sleepy temizlik mendilleri kokusu beni mahvediyor hala
İdrar (en son raddeye kadar tuvaletimi tutuyordum 20. haftama kadar) bide sperm kokusu
Kırmızı et yumurta ve kokuları
Sigara kokusundan iyice tiksindim nefret ediyorum hatta yakında bunun için ağlayabilirim birde ter kokusu herkes kokuyor gibi kıyma ve köfte kokusu bunlar beni benden alıyor resmen