Yumurta et kokusu yumuşatıcı kokusu birde çamaşır makinesi çalışırken etrafa bir koku yayılıyor ondan çok tiksiniyorum
Et kokusu diyeri de market kokusu miğdem ağzıma geliyor markette
22 hafta olduk çok şükür güzel bir gebelik geçiyorum ne bulanti ne kusma ne tiksinme hayatim normal devam ediyor
Ayyy boğa burcu olup yemek yemeyi farklı tatlar denemeyi çok severim 9+3 oldum ne tiksinme ne bulantı var hiç olmadı bu zamana kadar inşallah bundan sonrada olmaz
Ayy bir kere o apartman kokusundan israf etmiştim eve girer girmez
Yumurta, avokado, balık
Kırmızı et balık spagetti makarna ve parfüm kokuları kolonya dahil sıksık idrara çıkma ve çok terleme sorunu beni mahvetti
Bende 5 aydır tavuk yiyemiyorum aynı senin gibi
Buzdolabı… Kendisini görünce bile öğürmeye başlıyordum.
Sadece tavuktan tiksindim
Kırmızı et, sigara kokusu ve eşimin kokusu eşimin kokusu geçiyor gibi ama sigara içtiği için…
Her şeyden kendimden bile
Her türlü kokudan tiksinirdim parfüm, krem, ıslak mendil, ter, ağız kokusu, insanlarin kokusu kendi nemlendiricimi sürerken bile kokusu ndan midem bulanıp defalarca kustuğumu biliorum, bide et ve tavuk özellikle tavuk asla yiyemez yapamazdım kokusuna tahammül edemezdim bir ay oldu yaklaşık genel olarak geçeli ama kokulara karşı hâlâ çok hassasım hep hassasdım kokulara karşı ama gebelikte daha fena oldum ha bide çay üç ay çay içmedim şimdi bile ara sıra
Ilk 3 ay et balik tavuk gormeye dayanamiyordum yemeyi gectim hatta dedim allahim boylemi olacak bi daha yiyemiyecekmiyim 3 ay sonra canim lahmacun cekti oyle basladim tekrar et vs yemeye
Oğlums hamileyken mangal dan tiksinmistim oğlum 10 yaşında şuan ve çok seviyor mangalı
Şuan da 30 haftalık hamileyim kızım olacak ilk 3 ay mutfağa zor girdim herşey den tiksinmistim geçti şükür
Aynen et ve haşlanmış yumurta 8aydir yiyemim kokusunu bile tahamulum kalkmamjs
Brokoli (normalde severek yerim) Kayinvalidem efsane su boregi yapar onuda tiksinmistim maalesef… Patates sarma (beyaz lahana ile yapilir patqtesli olur bilenler vardir aşığıyım) Aralarinda tek duzelen patates sarma oldu digerlerini hala yiyemiyorum Hamilelegimin kısa surdu bebegimi kaybettim fakar o surecte sade krem peynir, simit ve ayran yiyebiliyordum cok midem bulaniyodu kokulardan rahatsiz oluyordum aksamlari yemeklerde zorluyodum kendimi