Arkadaslar gebelikte duydugunuz sacma sapan yorumlar var mi? Herkes hadsiz bi sekilde bizim duygusal durumumuzu dusunmeden bilip bilmeden yorumlar yapiyor siz de benim gibi etkileniyo musunuz yoksa bosverebiliyor musunuz… ben 8 4 calisiyorum ve erken kalkiyorum efor sarfetmem gereken bi isteyim yemek yesem bile herkesin gozune batiyor gecen gün birisi obez olacaksin dedi… 3er 4er cocugu olanlar cocukla ilgili bi tane güzel bisey soylemiyor bu durumdan cok sıkıldım
- Haftamdayim maksimum 4 kilo almisimdir bu donem zaten duygusal olarak zor geciyor herkesin bisey demesi ozellikle de yakinlarimizin can sıkıcı
@Figen Zaten ilk 3ayda çok kilo alınmaması öneriliyor. Ben 25+2 şimdiye kadar 4-5kg zor aldım yani
ben de 17+1 henüz hiç kilo almadım. iştahım yok az yiyorum diye tepki görüyorum. çocuk aç kalıyormuş bir de bu aralar bende devamlı uyku hali başladı. direkt yorum yapıyor eşimin ailesi. kendini bırakma tamamende yatılmaz. geçer bir aya vs. hiçbir iş yapmam diye ödleri kopuyor sanırım
Ben de istemiyodum ama istahim acik
Her seye bi bahane buluyorlar demekki
aynen öyle. ne olursa olsun konuşacak bir şey buluyorlarr. o yüzden takmamaya mecburuz başka bir çözümü yok
Ay okurken sinirleştim valla uykulu gözüm açıldı Herkesin bir fikri her zaman her konuda olacak maalesef ağızları torba olsa büzsen o büzük yerden yine fişş fişş yaparlar. Benim daha çocuk muhabbetim bile yoktu o zaman işaret dili kursundayken her şeye atlayıp bildiğim için azıcık başarı gösterince ‘ee sende çocuk yok çalışırsın tabi rahatlıkla’ demişti biri. Benim başarımın çocuğumun olup olmamasına bağlanması beni çok sinir etmişti o zaman cevap verdim durmadım ama kusura bakmasın gayrı.
Sen 2 canlısın 2 kişilik yiyeceksin lafına gıcığım ben de midem ne alırsa onu yiyorum işte çok yesek o zaman da çok kilo aldın olur
Herkesin masallahi var ben de bunu anlamiyorum bu da bana gore bir gorgu kurali karsindaki insana her istediğini dusuncesizce söyleyemezsin söyleyememek gerekir ama bakiyorum laf çok
Yav belki olmuyor yani bilemezsin ki kimin ne yaşadığını. Ev işi yapasım gelmiyor mesela evde de iş var deyince iki kişisiniz ne işi olacakta diyor yav ben psikolojik sorunu olan biriyim belki erteledim ne bileceksin Çocuk sahibi olunca işlerin değişeceği belli misal ama o sıkıntı yaşadı diye herkes yaşayacakmış gibi yorum yapanlarda vardı valla bende araya mesafe koydum en sonunda oda uzaklaştı benden
İt ulur kervan yurur bosver kiz
Bu 3.gebeliğim ve suan 20 haftalığım. 4 kilo aldim bu zamana kadar. Her gebeliğim de değismeyen hep duyduğum seyler bunlar. Ayy cok kilo alacaksin, ayy nasil dogurucaksin, ayy sanki yüzün toparlandi basenin çıktı, sen bu kiloyu veremezsin ((( zaten sezeryan olacakta normal olsa ne yani cikmicak mi 30 kilo almış olsam))) Her cok kilo alacaksin yürü biraz hareket et diyene istisnasiz sananeee param var ki yiyorum, canim isterken aliyorum sende ye sende al gözün mü kalıyor aç köpek diyorum… Çünkü gerçekten çok bunaltıcı kendim kırılmaktansa kırıcı oluyorum artık… Sende takma kim ne derse desinn
Kilo alsan ayrı almasan ayrı ben 37+1deyim gören 6 aylık sanır fln diyo kaynanam 10 kilo aldım yetmiyor takan varmı tabiki hayır
Beni “biri sana bişey derse takma,dogumunu flaan anlatırsa olumsuz şekilde dinleme” diye uyaran birinden bile saçma sapan imalar duydum.Yok bir arkadaşı “da” çocuğu olsun diye çocuk yapmış da kabullenememis de çocuk doğduğu halde isinamiyomus falan.(Daha iki aylık hamileyim bı kaç günlükken sormuştu ne hissediyorsun diye şuan bişey hissedemiyorum demiştim.) Yani aklı sıra bende desinler diye çocuk yapmışım bunu ima ediyo.Sonra dogumlarina geldi sıra tabiki düne kadar çok kolay olan rahat olmamı gerektiren doğumları bı anda çok zor geçmiş oluverdi falan.Sonra akıl vermeler hiç bitmiyo sanki siz doğrusunu bilmiyomussunuz gibi.
Beni en cok karnima dokunmaya calismalari rahatsiz ediyor
5 kilo 8 aylik olacak hamileligim hic mi bisey yemiyorsun nasil karnin cikmadi halbuki gunde 4 öğün yedim cok sukur bebisin kilosuda alsan bir dert almasan bir dert
Ya ben boyle şeylere nasil gıcik oluyorum ne patavatsız insanlar var bana diyen olmadi ama dogum yapayim kesin çok bilmiş insanlar akıl verir ben kavga etmezsem iyidir
Ay tersleyin kime ne ne hadlerine hiç ciddiye almayın aldığım kilo beni ilgilendirir beni rahatsız eden bir durum yok sizi de etmesin deyin Aaa kilo almışsın diyenlere hamileyim ya belki o yüzdendir diyorum eee annelik kolay değil tabi diyenlere benim seçimim diyorum