Hamilelikte duyulan yorumlar

Ayh heeer koşulda ve durumda laf ediyolar iş yapsan aman dikkat etmiyosun sen karnında çocuk var , yatsan ee çyle yat yat da olmaz evde bi kocan bi çocuğun var onlara yazık hele kaynanam aman oğlumu aç komaaa diyor ki deliriyorum bende çok kişo almayanlardanım yok bebek besinsiz olur yok sem doğru yemiyosun galiba yok bilmem ne vır vır hele bide büyükler biz masıl doğurduk ne ilaç vardk ne doktor lafı bi başlıyo bitmek bilmiyo. Kaynanama göre şimdikilere rahat batıyomuş onlar tarlada doğurup sonra tarlanın işini bitirip eve öyle geliyolarmış

Apartmanda oturan bir teyze var. Hamile olmadan önce bana “sen çocuk taşıyamazsın” diyordu. Şimdi de “sen normal doğum yapamazsın” diyor. Moral bozmaktan başka ne işe yarıyor bilmiyorum

O zaman ki beslenme ile şu zamandaki beslenme aynı mı? Her şeyin doğalı, temiz hava. Şimdi her şey gdo, hava temiz değil öyle zamanda belki bizde tarlada doğurabilirdik yani. Bu kısımları düşünmüyorlar hiç bence :thinking:

1 Beğeni

Tövbe tövbe estağfirullah. Sende ona hoşlanmayacağı şeyler söyle arada bari yada tamamen uzaklaş gudubet bakış at o konuşurken​:smiley::pinched_fingers:t2:

1 Beğeni

Ya aslında bazen söyleyecek çok şey var ama yaşı büyük. Bir yandan saygısızlık da yapmak istemiyorum. Ama onu görünce yolumu değiştiriyorum

Saygı hak edilen bir şey ya bence ama sen yapma tabi yine en iyisi yol değiştirmek :smiling_face:

1 Beğeni

Herkesin her şeye bir yorumu oluyor maalesef. Bu sadece bizim toplumumuzda mı böyle yoksa her yerde oluyor mu bilmiyorum ama hiç hoş değil. Sınava girsen kaç aldın nereyi kazandın kazanırsın mezun olunca ne olacak mezun olursun atandın mı sonra ne zaman evleneceksin evlenirsin çocuk sorarlar sonra hamile olursun kilo almışsın kız mı erkek mi normal doğum mu sezeryan mı soruları başlar sonra doğar kaç kilo sütün yetiyor mu doyuyor mu mama verme kime benziyor adını ne kurdunuz … Daha bir sürü soru bir sürü yorum. Hiç bitmiyor o yüzden bilgisi olmayan üzerine vazife olmayan kişilerin sözlerini dikkate almamakta fayda var :wink:

1 Beğeni

Cinsiyetini sormaları rahatsız ediyordu

Hayatın özetini özetlemişsiniz :smiling_face:

Ya ellemeyin bizi bizim bebegimiz varr​:rofl:

Kesinlikle dogru her gebelik her bebek kendine ozel… valla ben de gorustugum insan sayisini en aza indirdim belki cozum olur motive etmeyecekse kostek de olmasinlar bi zahmet…

1 Beğeni

Kirici olmayi basarmak da cidden iyi bi ozellik en azindan insanlar konusurken cekinir

Alsan dert almasan dert…

1 Beğeni

Ben de bisey hissedememistim ve bunun garip bisey oldugunu dusunmuyorum cunku ilk bebek ve insan ne hissedecegini bilmiyor

2 Beğeni

Ay evet o da ayri

Yemiyorum cocugu ac birakmak en büyük hobim demek var da​:frowning:

Heralde bi sure sonra guncelleme geliyo insana kavga bile ediliyo​:rofl:

Gercekten bu bana kendi cocuklarina yaptiklari hakaret gibi geliyor o kadar zor madem neden yaptiniz mesela

1 Beğeni

Valla biz de kendimize gore calisiyoruz ve 50 yıl oncesinin sartiyla su aninki bir olmuyor bu da bizim sorunumuz olmamali​:frowning:

1 Beğeni

Bazi insanlar yasaklanmali cidden motive etmek bu kadar zor olmamali

1 Beğeni