Bende yiyorum bilmiyorum ama abartmadan yenebilir bence o niyetle bakıyorum artık
Etsiz olduğu için arada tüketebilirsiniz bence hijyeninden emin olduğunuz bir yerse de sıkıntı olmaz
Bende çiğköfte yedim etli sorun oldu mu sende
Valla burada çif et /köfte tüketimi diyor benim aklıma çifköfte geliyor ah hamilelik
Şu çifköfte konuları kapanırsa inşallah canım istemiycek
Hamilelikte en çok aşerilen şey herhalde benim de sürekli aklımda hiç çıkmıyor. Bi ara eşim aldı yedim gece. Nasıl tokum ama çatlayacam gözüm hala hiç doymadı hala çok canım istiyordu. Yerken iç çekerek ve koklayarak yiyordum eşim gülüyordu
Tekrar konudan görüp eşime eve gelirken al dedim
Ay valla gece ben de istiyecem muhtemelen
afiyet olsun sana da canım eğer yersen
Teşekkür ederim, sana da afiyet olsun
Saol canım 🫶🏻
Benim cnm neden bişey istemiyor
Hoşgeldiniz Gebeliğiniz hayırlı olsun
Kaç haftalık gebesiniz ? Her gebelik kişiye özeldir, sıkmayın canınızı. Gebeliğin ortalarından itibaren kendinizi durduramayacaksınız
Konunun üzerinden baya geçmiş ama sanırım etsiz çiğköfte yeniyor yorumları okudum, ben de yiyim bari gece gece canım çekti hiç yememiştim emin olamadığım için …
Benimde ne zamandır canım istiyor
Ben dayanamayacak gibi olunca doktoruma sormuştum, yiyebilirsin demisti. Sadece temizlenme bicimine guvenemeidgim için onlarin gonderdigi marulu kullanmayip, kendi temizledigim yesilligi kullanmistim.
Bende 3 gün önce etsiz olandan yedim:)
Evde kendinizi bulgurdan az acılı yaparak yiyebilirsiniz, hazır çiğköftelerde fazlasıyla katkı maddesi var, çin tuzu bilr kullanan markalar var, çiğ et hele en zararlısı çok iyi pişirilmesi gerekiyor et ve kümes hayvanlarının. İyi yıkanmayan çiğ sebzeler bile riskliyken çiğ etten uzak durun.
Bende de toksoplazmaya bakmislardi doktor bağışıklık kazanmış son dedi sorun yok demişti ama ben yine yemedim hayvanlara yaklasmadim sana tavsiyem sadece kedilere yaklaşma onlardan geçiyor çünkü