Hamilelikte çiğ et/köfte tüketimi

Ben yedim canim cekmisdi ilk aylarda yedim vallah

3 Beğeni

@duygugillerdenbiri Valla ben de öyleydim :joy:

2 Beğeni

Vende son ayımdayım canım hatta 2 haftam kaldı ama bu zamnaa kadar krndimi kısıtladıpım sınırlı şeyler vardı çok fazla çinko içeren şeyler gibi.Ama çiğköfteyi yiyebilirsin tabi rahatsoz etmiycek kadar ve üstüne soda içmeyi unutma hazımsızlık yapmasın​:blush:

3 Beğeni

Bende yedim etsiz ve ek baharat vs ekletmedim 1-2 kez yemiştim sık yemediğin sürece sorun olmaz bence

3 Beğeni

Ben de yiyim o zaman artık :yum:teşekkür ederim :blush:

2 Beğeni

Biraz daha konu uzarsa hepimizin canı çekecek :joy:

5 Beğeni

Eşim sanki hissetmis gibi sana ciğ kofte yaptırayım mı dedi :rofl:

3 Beğeni

Bende yedim etsiz tabi :+1:

1 Beğeni

Ben doktoruma sormustum, etsiz oldugu surece bi sıkıntı olmadigini soyledi. Ne zaman canim istese yiyorum 6.ayimdayim

1 Beğeni

Etsiz yiyebilirsiniz

1 Beğeni

Etli Çiğköfte yapan yerler var mı ki? Etsiz sorun olmaz diye biliyorum ben :blush:

2 Beğeni

Bazen canım çiğ köfte cekiyo sizce sakincalimi

2 Beğeni

Etsiz olduğu sürece güvenilir yerden alıp yiyebilirsiniz :blush:

2 Beğeni

Etsizse yiyebilirsiniz. Bir de belki daha erken saatlerde, ürün yeni gelmişken alırsanız taze taze olmuş olur. Keşke benim buralarda da olsa da yesem afiyet olsun :smiling_face:

2 Beğeni

Ayyyyy olsa da yesekkk :joy::joy::joy:

2 Beğeni

Geçen benim de canım çok istedi :drooling_face:

1 Beğeni

Acaba aşercek en garip şey nedir :joy::joy::joy: millet kocasını market market gezidiyor bize bakın çiğköfteeeee :heart::joy:

2 Beğeni

Ayy evet yaa gerçekten 11 haftalik hamileyim bi kere çiğköfte çekti canım başka da bişey çekmedi bu ne yaaa :see_no_evil::sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

Aaaa bu hiççç olmamış :joy: bence bu bizim için müthiş bir fırsat bunu en iyi şekilde kullanmamız lazım :joy::joy:

2 Beğeni

Cidden öyle yapmak lazım canımız çekmese de canım şunu bunu çekiyor demek lazımmm :see_no_evil::sweat_smile::sweat_smile:

2 Beğeni