Ben yedim canim cekmisdi ilk aylarda yedim vallah
@duygugillerdenbiri Valla ben de öyleydim
Vende son ayımdayım canım hatta 2 haftam kaldı ama bu zamnaa kadar krndimi kısıtladıpım sınırlı şeyler vardı çok fazla çinko içeren şeyler gibi.Ama çiğköfteyi yiyebilirsin tabi rahatsoz etmiycek kadar ve üstüne soda içmeyi unutma hazımsızlık yapmasın
Bende yedim etsiz ve ek baharat vs ekletmedim 1-2 kez yemiştim sık yemediğin sürece sorun olmaz bence
Ben de yiyim o zaman artık teşekkür ederim
Biraz daha konu uzarsa hepimizin canı çekecek
Eşim sanki hissetmis gibi sana ciğ kofte yaptırayım mı dedi
Bende yedim etsiz tabi
Ben doktoruma sormustum, etsiz oldugu surece bi sıkıntı olmadigini soyledi. Ne zaman canim istese yiyorum 6.ayimdayim
Etsiz yiyebilirsiniz
Etli Çiğköfte yapan yerler var mı ki? Etsiz sorun olmaz diye biliyorum ben
Bazen canım çiğ köfte cekiyo sizce sakincalimi
Etsiz olduğu sürece güvenilir yerden alıp yiyebilirsiniz
Etsizse yiyebilirsiniz. Bir de belki daha erken saatlerde, ürün yeni gelmişken alırsanız taze taze olmuş olur. Keşke benim buralarda da olsa da yesem afiyet olsun
Ayyyyy olsa da yesekkk
Geçen benim de canım çok istedi
Acaba aşercek en garip şey nedir millet kocasını market market gezidiyor bize bakın çiğköfteeeee
Ayy evet yaa gerçekten 11 haftalik hamileyim bi kere çiğköfte çekti canım başka da bişey çekmedi bu ne yaaa
Aaaa bu hiççç olmamış bence bu bizim için müthiş bir fırsat bunu en iyi şekilde kullanmamız lazım
Cidden öyle yapmak lazım canımız çekmese de canım şunu bunu çekiyor demek lazımmm