Hayır o esnada hiç ölçmedim @Cansu bir dahaki sefere onada bakayım ama benim tansiyonum genelde hep düşüyor.
Bende olmusu 1 kere kan gelmisdi
Bende de olmuşdu 1,2 defa ama çok az miktarda.Doktoruma söylediğimde kılcal damarlar hassaslaştığı için oluyor ve normal söylemişti Nuran arkadaşımızın söylediği gibi
Bende 6 ayimda az olmustu bir kez. @Glsh887 Doktor ,Hamileligin ilerleyen döneminde Kan artiyor diye bu duruma rastlana biliniyor.
Teşekkür ederim kızlarr @Sevane18 @FidanUğur @Fidan1 @Cansu
Bendede oldu
Tansiyon düşmesinin bir sıkıntısı olmaz içinizi ferah tutun bugün nasılsınız
Bugün iyiyim sadece şekerim yüksek çıkıyor bazen o canımı sıkıyor. Sen nasılsın @Cansu
Teşekkür ederim ben de iyiyim. Şekeriniz 200’ü buluyorsa insülin kullanman gerekebilir
Yom @Cansu Allaha şükür o kadar çıkmıyor şuan
30+5 teyim benimde iki üç haftadır öyle bi uyanıyorum saat bir gibi sonra 5 e kadar filan uyuyamıyorum. Birde bu aralar burun kanaması her gece olmaya başladı sizlerde de burun kanaması olıyor mu?
Bende olmadi gebelikte olabiliyormus ama hergùn olması bana normal gelmedi
Haftaya kontrole gidicem doktora bi sorayım o zaman teşekkür ederim @afrikanın_gelini54
Geçmiş olsun arkadaşım tansiyonuna baktın mı
Tansiyonunuz ne durumda ?
Hamile olduğumu öğrendiğim ilk günlerde burnumun şelale gibi kanaması sonucu acile gidip hiç bişey yapılmadığı için eve gelişimi hatırladım ahh ahh insan ne kadar korkuyo kanama olunca ama hiç korkma benim tansiyonum 6-5 falandı ona rağmen burnum kanıyodu, olabiliyo bu şekilde gene kadın doğum doktoruna sorarsın ama bi sıkıntı çıkmıyor genelde
Kızlar tansiyonumu sormuşsunuz ama hastaydım kaç gündür giremiyordum hiç uygulamaya. Tansiyonum genelde düşüyor. Allaha şükür yükselmiyor. Zaten dahiliyeye gittiğimde ordaki dr a da sordum tansiyonun yükselmediği sürece bırak istediği kadar kanasın dedi
Merhaba arkadaşlar 25+6 haftalık hamileyim vir kaç haftadır burnum kanıyor bende burun kanaması asla olmamıştır vazen sabahları uykudan kalkar kalkmaz başlıyor böyle durumla karşılaşan oldumu?
Merhaba. Gebelikte burun kanaması sık görülen bir belirtidir. Yani gayet normal. Daha fazla bilgi almak istersen aşağıdaki blog gönderisini okuyabilirsin.
Hamilelik belirtisi çok sık görülmeye başladı. Burun kanaması ayni zamanda tansiyon yükseldiğinde de oluyor bi tansiyonuna da bak istersen