Hamilelikte Burun Kanaması

Hayır o esnada hiç ölçmedim @Cansu bir dahaki sefere onada bakayım ama benim tansiyonum genelde hep düşüyor. :woman_shrugging:

3 Beğeni

Bende olmusu 1 kere kan gelmisdi

3 Beğeni

Bende de olmuşdu 1,2 defa ama çok az miktarda.Doktoruma söylediğimde kılcal damarlar hassaslaştığı için oluyor ve normal söylemişti Nuran arkadaşımızın söylediği gibi :pray:t4:

3 Beğeni

Bende 6 ayimda az olmustu bir kez. @Glsh887 Doktor ,Hamileligin ilerleyen döneminde Kan artiyor diye bu duruma rastlana biliniyor.

2 Beğeni

Teşekkür ederim kızlarr @Sevane18 @FidanUğur @Fidan1 @Cansu

3 Beğeni

Bendede oldu

3 Beğeni

Tansiyon düşmesinin bir sıkıntısı olmaz içinizi ferah tutun bugün nasılsınız :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Bugün iyiyim sadece şekerim yüksek çıkıyor bazen o canımı sıkıyor. Sen nasılsın @Cansu

3 Beğeni

Teşekkür ederim ben de iyiyim. Şekeriniz 200’ü buluyorsa insülin kullanman gerekebilir

3 Beğeni

Yom @Cansu Allaha şükür o kadar çıkmıyor şuan

2 Beğeni

30+5 teyim benimde iki üç haftadır öyle bi uyanıyorum saat bir gibi sonra 5 e kadar filan uyuyamıyorum. Birde bu aralar burun kanaması her gece olmaya başladı sizlerde de burun kanaması olıyor mu?

2 Beğeni

Bende olmadi gebelikte olabiliyormus ama hergùn olması bana normal gelmedi

1 Beğeni

Haftaya kontrole gidicem doktora bi sorayım o zaman teşekkür ederim @afrikanın_gelini54

3 Beğeni

Geçmiş olsun arkadaşım tansiyonuna baktın mı

2 Beğeni

Tansiyonunuz ne durumda ?

2 Beğeni

Hamile olduğumu öğrendiğim ilk günlerde burnumun şelale gibi kanaması sonucu acile gidip hiç bişey yapılmadığı için eve gelişimi hatırladım :rofl::rofl: ahh ahh insan ne kadar korkuyo kanama olunca ama hiç korkma benim tansiyonum 6-5 falandı ona rağmen burnum kanıyodu, olabiliyo bu şekilde gene kadın doğum doktoruna sorarsın ama bi sıkıntı çıkmıyor genelde

2 Beğeni

Kızlar tansiyonumu sormuşsunuz ama hastaydım kaç gündür giremiyordum hiç uygulamaya. Tansiyonum genelde düşüyor. Allaha şükür yükselmiyor. Zaten dahiliyeye gittiğimde ordaki dr a da sordum tansiyonun yükselmediği sürece bırak istediği kadar kanasın dedi :rofl:

1 Beğeni

Merhaba arkadaşlar 25+6 haftalık hamileyim vir kaç haftadır burnum kanıyor bende burun kanaması asla olmamıştır vazen sabahları uykudan kalkar kalkmaz başlıyor böyle durumla karşılaşan oldumu?

3 Beğeni

Merhaba. Gebelikte burun kanaması sık görülen bir belirtidir. Yani gayet normal. Daha fazla bilgi almak istersen aşağıdaki blog gönderisini okuyabilirsin.

2 Beğeni

Hamilelik belirtisi çok sık görülmeye başladı. Burun kanaması ayni zamanda tansiyon yükseldiğinde de oluyor bi tansiyonuna da bak istersen

1 Beğeni