Hamilelikte Beslenme?

onlar yalan ya tatlı seven kızmış ekşi seven erkekmiş onunla cinsiyet belirlemek yalan

1 Beğeni

İnşallah canim :pray:

@Cici amin inşallah

1 Beğeni

Ben ekşi istedim tatlı sevmiyordum (erkek dedi)tanidiklarimdada hep oyle çıktı ben inaniyorum

2 Beğeni

Hayır ( doğru beslenmeni sordu) bende yanıtladım.niye uşeneyim ki .

2 Beğeni

Benim bu eski şeylere göre tahminde bulunmalarda bazen erkek çıkıyor bazen kız bakalım artık hayırlı ve sağlıklı olsun en önemlisi o tabi.

1 Beğeni

Şaka yaptım canım benim :heart:

1 Beğeni

Evet en onemlisi saglikli olması :pray:

1 Beğeni

ben ilk aşerdiğmde tatlıyla ekşiyi bir arada istemiştim​:rofl: bana da ekşi yersen kız olur dediler tam tersi çıktı

Biliyorum cnm​:slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Ben de hep ekşi şeyler yedim tatlı hiç yemiyorum neredeyse. Kız olacak :smiling_face: bence bunlarla pek ilgisi yok işte eskiler böyle demiş :joy:

1 Beğeni

Yok ya oyle soyleyenler var kayinvalidemde ekşi kız tatlı oğlan diyor ama aksine (tatlı kız )(ekşi erkek)

1 Beğeni

Bende ekşi kız diye biliyorum

2 Beğeni

:joy::joy::joy:kızmı kerata

1 Beğeni

Ben erkek istiyorum tatlı yiyorum umarım bebişim öyle olur

2 Beğeni

Ama ben tatlida istedim,ama yedigim zaman miydeme dokunuyordu pardon ama kusuyordum .
Ama eksi isteyip yiyip kusmuyordum.o yüzden .
@İlknur sen ekşi yediginde kusuyormuydun?

tatlı ekşi belirlemez cinsiyyetu inşaAllah gönlünce olur,sağlıklı olur​:pinched_fingers:

3 Beğeni

:heart_eyes:Allah gonlune gore versin

1 Beğeni

Amin amin cumlemize

1 Beğeni

Yok kusmadim hiç ekşi yedikten sonra :smiling_face: tatlı da canım istemiyordu hiç zaten hala da tatliyla aram yok :smiling_face: işte bunlar eskilerin söyledikleri şeyler yoksa ne alakası var yediğimizde bebeğin cinsiyetinin. :joy: