Hanımlar hamilelikte nasıl besleniyorsunuz. Hergün badem ceviz yiyin diyorlar sizler yiyor musunuz ben pek sevemediğim için o tür şeyleri yiyemiyorum ama dedikleri gibi bir sorun olur mu yemeyince?
Ben de her gün düzenli ceviz fındık yiyemiyorum unutuyorum.
Aklıma geldikçe yiyiyorum.
Cevizin çok faydasını duymuştum
Sevmiyorsanız yapacak bir şey yok
Zorla yemenizin bir anlamı olmaz
Bende çok yemiyorum sadece tatli şeyler yiyorum umarım zarar vermez bebisime
Ben tatlıyı hiç yiyemiyorum normalde sevmiyordum zatwn şimdi ise görünce bile midemi bulandırıyor.
İlk kızımda öyleydim ye ekşi doğur Ayşe ye tatlıyı doğur hakiyi olmasinmii
Bende kuruyemiş sevmiyorum aklıma geldikçe yemeye çalışıyorum ama sevmediğim için de aklıma gelmiyor sanırım
bu iyidi
ben ara sıra yiyordum şimdi hiç yemiyorum bence sorun olmaz en çok meyveleri tüketmek gerek
Ben meyveyle aram çok iyi yetrki ekşi olmasın
ben bütün meyveleri severim ekşi tatlı sana derken aklıma geldi kayısı istedim
@Cici bende kız olmasını çok istiyorum ama çevremde herkes erkek hissediyor bakalım hayırlısı artık.
@İlknur benimde öyle
Gönlünce olur insalah
@Glsh887 Benim bebegimin kilosu iyiymiş şukur.
Ben kahvaltımı saat 7 de yaparım ( 2 kaynanmış yumurta yerim) eğer kaynama yemesem her seferinde,bazen peynirle şekerli çay iciyorum,bundanda bıkarsam ,süt pisirip ekmek dograyip yiyorum.
Ve saat 11 de 12 de yine eşim işden geliyor yemek saatinde eve geliyor eve yakın diye iş yerisi neyse o geldiginde yine acikiyorum 7 de yedigim için
Yumurta pisiriyorum 4 tane iki eşim ikide bana dusüyor
Ve sonra saat 3 de 4 de bazende yemek gecikirsə 5 de yiyorum mecbur.
Tavuk corbası , bıkınca ,kara bulğur pilavıyiyorum ekmeksiz.,bundanda bıkınca artık ,bazen beyaz pilav,sebze çorbası ,sebze dolması, yaprak sarması yiyorum akşam ve öğlen boyle işte ,yani her ceşit yemiyorum,bir porsiyon yiyorum sadece.
Salata olarakda hıyar ve domates ve soganda yiyorum valla seviyorum diye (taze) olanlarını tabiki.
Yogurt 5 ayıma kadar yiyordum arada ama şimdi canim istemiyor,miydem rahatsiz oldugunda yiyorum sadece.
Meyva olarakda gece uyudugumda 1 muz yiyip uyuyorum.
Muz yiyip uyuyunca rahat uyuyorum acikmiyorum.
Gün icinde arada kiraz çilek erik yiyorum az az.
İcecek olarakda ( su iciyorum en çok.arada bir fanta iciyorum çok nadir en)
@Nergiz13 bende zorla meyve yemeye çalışıyorum genelde muz ve erik daha çok yiyorum ama folik asit çok fazla içermesi açısından da çilek yemeğe çalışıyorum.
Erkek ozaman bebiş ne zaman gidicen cinsiyete
armut ta çok faydalı öneririm Folik asit içeriyor her gün 1 tane yemek bebeğin kusurlu doğum riskini azaltıyor
Tatli sevenin kızı oluyor ,cinsiyetini ogrendinmi?
@Cesurumm pazartesi gitriğimde tahminde bulunur diyorlar 13.haftaya girmiş olucam.
Cesurumm usenmedin mi bu kadar uzun yazmaya