Hanımlar merhaba biz 28.ci haftamizdayiz son 1 haftadir yürürken sol bacağımda belimle kalçam arasinda bi ağri oluyo sağ tarafimda olmuyo yürürken aniden ağri saplaniyo yürümemi zorlaştiriyo hergün bi tane maden suyu içiyorum magnezyum için ama ayni sıkıntıyı yaşıyan varmı acaba
O sıkıntı bende de var sadece sola vuruyor desteksiz bacagımı da kaldıramıyorum dokundugumda cocugun ayaklarını hissediyorum kendini oradan cekince rahatlıyorum
Bende uzanip dinleniyorum hemen ama dinlenip kalkinca ağri devam ediyo oluyo bazen
Yürüyüş İnşeALLAH çok iyi geliyor 20-30 dakikalık yürüyüş yap iki günde bir ilk başta ağrı oluyor ama yarım saate hafiflediğni hissediyorsun
Ayni sorunlarıni yasiyorum bnde magnezyum kalsiyum hepsini kullanıyorum fayda etmiyor YouTube den gebeler icin siyatik agri diye arattin egzerszler var onu yapıyorum inanlmaz faydasi var tavsiye ederim
28 haftayım şu an ama 2 gündür belimde bı ağırlık oturup kalkarken uyuduğum zaman yatakta dönerken ağrı oluyor ve iç bacak kısmı baldırlarm agrisindan oturup kalkmak istemiyorum normali acaba kizlar magnezyum almaya başladım hergun ama hafiflemedi hiç
Benimde öyleydi magnezyum kullanmaya başladıktan 15 gün sonra etki etti birde yoğurt yeyin maden suyu ile
Magnezyum yeni başladım 3 4 gündür o zaman devam ettikten sonra etkisi belli olur yoğurt maden suyunuda deneyecem çok teşekür ederim
Evet faydası olacaktır
Kizlar 22 haftalik hamileyim sirt üstü yatınca belim aciyor sirt üstü yatmakta zorlanıyorum bel ağrılarımda başladı ne yapacağımı şaşırdım benim gibi olanlar varmi
16.haftadan sonra sırt üstü yatış önerilmiyor mümkün olduğunca sola yatış öneriliyor bebeğe daha çok oksijen ve kan gitmesi için
Sizce bebek rahatsiz olduğu için mi acı oluyor
Merhaba sırt üstü ve yüz üstü artık yatamazsınız bel ağrılarının sebebi hamilelikte sırt üstü yatınca kan dolaşımı iyi şekilde olmuyor ve bebekte rahat etmiyor damarlar sıkışıyor bu yüzden sağ yada solunuza yatmanız gerekiyor ama bebeğe kan dolaşımı ve en rahat pozisyonu sola yatmak sevgiyle kalın sağlıkla kucağınıza alın
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalim
Kan dolaşımından dolayi siz de rahat edemiyor olabilirsiniz mümkün olduğunca sola yatmayı deneyin
Sağ veya sola dönüp yatabilirsiniz
Herkese merhaba, 6 haftalık hamileyim. Daha cok minik ve yeni öğrendim hamile oldugumu. Ara ara bel agrısı yaşıyorum. Sanki adet olcakmısım gibi ama sonra geçiyor. Sizce bu durum normal mi? Böyle bir şey yasayan oldu mu ilk haftalarda?
Bel ağrısı kasık ağrısı oluyor normal bende 8 haftalık olana kadar sürdü sonra hafif yerleşme kanamam oldu düzeldi
tabii ki normal ilk üç ay bana göre en zor gecen sürec mide bulantısı da varsa bel ağrısıda oluyor baş dönmesi vs çok yoğun geçiyor umarım güzel geçer sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🫶🏻
Mide bulantısı daha hiç yaşamadım. Umarım öyle de devam eder. Sadece yoğun bir bel ağrısı ve ara ara kasıklarda agrı oluyor. Bu durumun normal olmasına sevindim içim rahatladı biraz. Teşekkür ederim