Herkese merhaba bende 14+4 deyim benimde 1 aydır acayip bel ağrısı çekiyorum yatakta sağdan sola dönerken hele sol belime kramp girer gibi oluyor ve ağlıyorum her gece doktorum idrar tahlili yaptı ve enfeksiyon çıktı bu bel ağrısı yapar dedi bana fitil verdi şimdi umarım bundandır gerçekten yoksa bel ağrısı hayat enerjimi bitiriyor
Arkadaşlar dünden beri belim ağrıyor. Yatınca bişey yok. Eğilince biraz agriyor. Arada da adet ağrısı gibi ağrı giriyor karnıma. Bi anormallik mi var yoksa yalancı doğum sancısı mi ? aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?
Ben 2 haftadır öyleyim… bende sormuştum arkadaşlara rahimin genişlediğini ve yalancı doğum sancısı olabileceğini söylemişlerdi… ilk hamileliğimde hiç birşey yaşamadığım için bu yaşadıklarım çok enteresan geliyor bana
Ben de 26+5 haftalığım ben de de aynı durumlar var benim vajinal bölgemde daha çok ağrım oluyor sağ sola dönerken bile sızı oluyor
Kız taharret alırken bile canım acıyor benim
Demekki normalmiş hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz evet benim de öyle hatta şiş şiş bile hissediyorum
Sanki oralarıma tekme yemişim gibi
Kızlar 17 haftalık hamileyim bi kaç günüdür biraz fazla gezdim bu gün bel ağrım var birde sanki vajınamda baskı hissediyorum tehlikeli bir şey var mıdır korkuyorum
Sol tarafına yat dinlen canım vajina da baskı rahim büyüdüğünden kaynaklı oluyor
Fazla gezme ve kendini yorma bol bol dinlen sirt ustu uzanma fazla sag yada sola yat
Dinlenince geçer yarına kadar dinlen hiç iş yapma bol su iç geçmezse yarın doktora gidersin canım bende ne zaman yorulsam belime vururdu hamileliğimi tamamlayacam hala aynı
İnşallah öyledir çok strese giriyorum birde hiç iştahım yok neredeyse hiç bir şey yiyemiyorum o konuda napa bilirim
İştahın önemli değil önemli olan su içmen. Sen suyunu ihmal etme o her türlü besleniyor zaten. Kaç haftalıksın
17 bitiyo su içiyorum fazla bile içiyorum
Yavaş yavaş yemeye çalış bişeyler. Kendine güzel tabaklar hazırla. Sevdiğin şeyleri ye. Kuruyemiş yemeye çalış kefir yoğurt ceviz fındık böyle şeyler bebeğe iyi geliyor. Süt içebilirsin.
28+0 haftalık hamıleyım belım cok agrıyordu annemde agrı mehlemı surdu bıraz yakan bebege bı zararı olurmu acaba
Hamilelik hassas bir dönemdir. Bu yüzden medikal ilaç merhem vs kullanmadan önce doktora danışmak gerekir. Merhemin adı nedir? En azından bi bakardık hamilelikte zararı var mı yok mu diye
Canm bak bende yaşıyorum 2 haftadir çekiyorum hiç birsey kullanamıyorum yasakmış sakın kullanmayın doğuma kadar bebek büyüdüğü için çekersin dedi doktorum
Bılmıyorumkı annem surdu bıraz yaktı sonra gectı annem bısey olmaz dedı surdu halam hılede sordum bı daha surme dedıler sadece dayan az kaldı dedıler o gun cok agrıdı ıcın surdu
Tecrube edınmıa oldum daha kullanmam asla porol içerım sadece o zaman