Hamilelikte ağlamak

Ben buna nasıl yorum yapmamışım tam benim konum diye düşünüyordum meğer yapmışım​:sweat_smile: Sivasa denizi ben getireceğim gözyaşlarımla :sweat_smile:
Kadın ne gibi bir yorum yaptı ki karnınıza?

1 Beğeni

Benim gelinin karnı daha küçük seninki çok çıkmış dedi. :sweat_smile:
Kalakaldım
Gelini ile aramizda 1 ay var
Gelinini över gibi söyledi belki de bana öyle geldi

3 Beğeni

Benim görümcem kendiyle kıyasladı beni her görüştüğümüzde sen şişmansın ya ondan gödermişsin hemen(kilo almışsının kaba söylemi) ben hiç böyle değildim falan diye. Hemde en duygusal dönemimde.

2 Beğeni

Çok sinir oluyorum böyle insanlara :confounded:
Akrabadır diyip susuluyor.
Henüz akraba ile böyle bir diyalog yaşamadım ama canımı sıkan sözler söylendiğinde lafımı esirgemiyorum.
Eşime de olduğu gibi anlatıyorum böyle böyle dedim diyorum o da iyi demissin diyor
Ne desin artık denilmiş zaten :sweat_smile:

2 Beğeni

4 gönderi yeni bir konuya bölündü: Hamilelikte kızma/sinirlenme

Aksine nazar yapmak manada demiş canım,seninki buyuk benim gelinki kucuk.nazar boncugu as bence.bende dışarı cikinca kadınlar karnima oyle bakiyor ki,eşime diyorum karnim cokmu buyuk? 6 ay için normal diyor.
Gercekten büyük degil yani ayımdan büyük deyil.ama oyle bakiyor lar ki gormemiş gibi,sinirleniyorum birine fena çakıcam gormedinmi hamile kadın diye.
Sânada benim gelinimde küçük sende buyuk dediklerinde cevap olarak (işte bende senin gelinin degilim,de ,ayy sinirim bozuldu ya

2 Beğeni

Ah şu kıyaslamalar, beni benden alıyor ya
Benim iç karnım dar demekki diyorum ben o zaman :smile: bir şey diyemiyorlar

2 Beğeni