Hamilelikte kızma/sinirlenme

Herkeste duygusallık yaparken bende neden sinir artıyor hamilelikte en ufak şeylere bile çok çabuk sinirleniyorum.

Benim gibi sizde de sinirlenme oluyor mu?

3 Beğeni

Hahaha evet bende böyleyim söyliceğimi söylüyorum bunu dedim haberin olsun diyorum iyi demişsin diyor. Artık ona da o kadar aşılamışım ki o da karşılık veriyor bana söylenen söze​:rofl: @Glsh887 bende hem sinir hem duygusallık ikiside vardı kendimi çok yıprattım. Sinirlenince kendini tutma sal gitsin. Bi de hep bebeğine yansıyacağını düşün zamanla sinir de kalmıyor.

2 Beğeni

@Funda inşallah geçer evet bencede çocuğa hepsi yansıyor ben dans etmeyi atlayıp zıplamayı hareket etmeyi çok severim dün ense ölçümü yapılacakken ilkten çocuk uyuyordu dr öksür dedi öksürdüm bu sefer hoplayıp zıplamaya başladı dr cıştu bu dans ediyor şimdide diyor oysaki bilmiyorki anneside hep dans ediyor​:see_no_evil:

2 Beğeni

Günde 2 defa ağlama hissi geliyorsa günde 5 defa sinir geliyor. ama sinirlenme süresini kısa tutuyorum yoksa bir süre sonra kendi kendimi yıpratıyorum
En çok kocam ile annem sinirlendiriyor. 5 dakika kafamın içinde kavga ediyorum sonra geçiyor.
Eşimi görünce seninle kafamın içinde kavga ettim diyorum
Geçen gün arabanın anahtarını kaybettim. Gittiğim yollara bakarken kadının teki sen gez bakalım bebek olunca böyle gezebilecek misin dedi.
O sıra çok acelem vardı cevap veremedim.
Kadını tanımıyorum bile belki kadın beni tanıyordur. Ne münasebet yani :confounded: o kim ki :expressionless:
Bir de böyle hatırlayınca sinir geliyor.
Bebeğim için diyip sakinleşme yolları arıyorum

Gebe okulunda psikolog söyledi. Anlık sinirlenme uzülme bebeği etkilemiyormuş ama günlerce sürerse o zaman bebeği etkiliyormus

İnsanlar sana takmış,
Tanımadığın birinin soyledigi lafa bak

1 Beğeni

Yok takmamıştir. Takılacak bir şey yok ki

1 Beğeni

sinirli huysuz kıskanç aşırıı kıskanç oldum kocama karşı fazla duygusalım hem de zaten kıskanç duygusaldım şimdi düşün 10 katıyım,hassaslaşdığm için de biri birşey söylesin hemen kafaya takp sinirlemiyorum

Benim de tahammül seviyem azaldı bu dönemde. Ay uğraşamam kimseyle diyorum :sweat_smile:

2 Beğeni

Kızımı parkta sinekler yemiş. Kolları falan şişmişti. Bugün doktora götürdüm ve doktor alerji ilacı yazdı. Akşam bir kere içecek sadece ha. Az önce tam 40 dk peşinde koştum, ikna etmek için ne yollar izledim ettim şu halimle. Yok, bana mısın demiyor. İlacın rengi şeffaf diye acı ilaç sandı kendince, ikna edemedim bir türlü ilacın tadının muz tadında olduğuna. En son mutfakta tezgaha oturttum, o ağlıyor içli içli, ben ağlıyorum. Eşim geldi, 10 sn.de ikna etti, muzun üstüne döktü ilacı ve yedirdi. Kalan ilacı da itiraz etmeden içti kızım. Eşim de 'Bak bu kadar basit ’ diyince zoruma gitmez mi ? Tam yarım saattir iyi bir anne olmadığımı düşündüğüm için odaya kapanıp ağlıyorum. Sinirlerim çok bozuldu kızlar :disappointed::disappointed::disappointed: Hâlbuki ben de hiç stres yapmadım, sadece ikna etmeye çalıştım kızımı, oyunlaştırmaya çalıştım. Niye bende ikna olmadı da babasında ikna oldu :disappointed_relieved::disappointed_relieved::disappointed_relieved: Bazen gerçekten yetersiz bir anne olduğumu düşünüyorum :disappointed_relieved::disappointed_relieved:

2 Beğeni

kızlar babalarına düşkündür belki de bu yüzdendir babasına olan ilgisiyle hemen içmiştir ilacını da. Sakın öyle düşünme burdan tanıdığm kadarıyla sən güzel,iyi bir annesin​:cherry_blossom:

2 Beğeni

Yetersizlikden degil,ilk babası deseydi icmeyecekti sen ikinci deseydin icecekti o zaman .
Sadəcə sen ilk demişsin ve babasıda ikinci olarak demiş,inan bana çok fark oluyor arasında.
Babam kardeşime ilaç verdiginde tatlı tatlı konusuyordu fakat istemiyordu kardeşim.
Annem soylediginde iciyordu,bazende babam soylediginde.
Ben ozaman cok dikkatle izliyordum ve bunu tecrube edindim ki ,bendede boyle bir şey yasanirsa uzulmiycem eşimde uzulmesin diycem çünki çocuklar hep ikinci soyleyenin dediyini yapıyor nedense.
Umarım anlata bildim. @NURAN
Sende yetersiz aňne degilsin arkadasım.
Yetersiz olsan peşinden ilaç iç diye koşmazsım hamile halinle :heart_eyes:
Hassas donemlerin diye uzulmuşsun ama uzulme,uzulecek bir şey yok.sonucta başka bir kadinin sozuyle ilaç icmediki .
Babasinin sozuyle icdi :yawning_face::blush:

3 Beğeni

@Nergiz13 Teşekkür ederim arkadaşım :blush: Haftalar ilerledikçe daha da duygusala bağlıyorum galiba. Ağlayarak uyuyakalmışım gece :joy: Şimdi gülüyorum dünkü halime. Ahh bu hormonlar :joy:

3 Beğeni

@Cesurumm Yaa evet çok haklısın arkadaşım :blush: Teşekkür ederim, anladım ben senin dediğini. Hormonlar falan tutuyor arada böyle işte :grin:

2 Beğeni

Aaa kadina bak ya

1 Beğeni

Yaaa canim benimmm bendee boyleyimmm yani 20 yaşim var annemlerde kaliyorumm babam diyince yapiyorum yiyorumda annem deyince edesim gelmiyorr asla boyle dusunmee senn cok iyi bir annesin​:mending_heart:

2 Beğeni

Bende boyleyim her şeye sinir oluyorumm her şeye ama aslinda cok gulende bir insanim ama son zamanlarrr her şeye sinir oluyorum ve cevap veriyorum… sinirlenincedd titriyorum

1 Beğeni

@Tamella Yaa çok teşekkür canım benim, moral oldunuz bana :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Arkadaşım geçmiş olsun.
Kendini kötü hissetme, yeri geliyor acaba iyi bir eş miyim diye bile kendimizi sorguluyoruz.
Bir de çocuk en çok seni gördüğü için naz yapmış.
Cesurun da dediği gibi babalarına ayrı hayranlar.
Sen çok iyi bir annesin. Nazar degmesin ben de inşallah senin gibi bir anne olurum. Hepimiz seni çok örnek alıyoruz. :star_struck::sparkling_heart:

2 Beğeni

@Cansu Yaa ne kadar güzel şeyler yazdınız böyle :smiling_face_with_three_hearts: Gerçekten moral veriyorsunuz. Teşekkür ederim arkadaşım :pray: 40 dk ter döküp başarısız olmak ve babanın gelip 2 dk.da başarması biraz sinir bozucu oluyor :joy: Yaa normalde hiç takmam böyle şeyleri de, herhalde bu dönemde hormonlar tavan yaptı bende :joy: Dünkü halime şu an ben de gülüyorum :grin:

1 Beğeni

Evet hormonlar benimde başıma bela :joy: :person_facepalming:

2 Beğeni