Hamilelikte ağlamak

Benimki herşeye alınıp ağlayan varmı

1 Beğeni

Çok bunaldığım zamanlarda ağlıyorum kendimi durduramıyorum. Ayda bir olduğu için hormonlardan dolayı böyle olduğunu düşünüyorum.

Hamileliğimin ilk üç ayında içimden çok ağlamak geliyordu. Bir hafta boyunca içimden sadece ağlamak gelmişti. O hafta sonu bebeği görmek için hastaneye gittik ve geriden geldiğini öğrendim. Bence ağladığım için bebek etkilendi.
Şimdi ağlamamak, üzülmemek için çabalıyorum. Çok bunalırsam balkonda oturup müzik dinliyorum. İyi geliyor.

Kendinizi devamlı değersiz, mutsuz, işe yaramaz hissediyorsanız kesinlikle bir uzamana danışmalısınız.

1 Beğeni

Çok güzel anlatin aynn öyle teşekkür ederim :smiling_face:

1 Beğeni

Rica ederim. Memnun kalmana çok sevindim. :innocent:

1 Beğeni

Ben şimdi bile durduk yere ağlıyorum annem için onun için bunun için :grinning:

1 Beğeni

Bende de fazla oluyo düşün istediğim biseyi yiyemedigim zaman bile

1 Beğeni

1 gönderi yeni bir konuya bölündü: Göğüslerin büyümesi

Böyle durumlarda hareketli müzik dinlemekte insanın modunu değiştiriyor.Ben özellikle Mozart dinliyorum içim kıpır kıpır oluyor acayip keyifleniyorum.Belki size de faydası olur​:smiling_face:

Mozartı bilmemde ben çok kuran dinliyorum ya huzur veriyo

Her şeyi dert ediyorum kendime. Eskiden kafama takmadığım umursamadığım şeylere şimdi hıçkıra hıçkıra ağlıyorum

1 Beğeni

Bir koltuk takımı beğenmiştim eşim çok pahalı alamam dedi diye ağladım :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Eşim bana şaka yaptı sen bilerek yüzüme domates sıçrattın dedi ve ben hemen ağladım hem de hıçkırdım.
Ağlarken kahkaha attığım da çok oldu. Neyse ki geçti

1 Beğeni

Ben zaten normalde duygusal biriyim aşırı .dizilere bazen çizgi filmlerdeki duygusal sahnelere bile agladıgım oluyordu.ama şimdi hamileyim ve daha çok duygulanıyorum :slightly_frowning_face:

1 Beğeni

Erken mi bilmiyorum ama ben 4 aylık hamileyim henüz öyle bi duygusal an yaşamadım. Sadece çabuk sinirlenen bi insan olduğum için bebeğe yansimasin diye her şeye gülmeye çalışıyorum :sweat_smile:

2 Beğeni

Hamileligim 2 ,3 ayında her şeye sinirleniyordum çıldırıyordum .eşimde niye boyle yapiyorsun diyordu.sakinleşdigimde ,hamiləlik hormonu diyip kecistiriyordum.ama aslında oyleymiş:smile:

1 Beğeni

Ama o kadar da hakkımız olsun ya içimizde bi canlı büyüyor yaaaniii. Erkekler anca otursun laf söylesin :joy::joy::joy:

2 Beğeni

Kizlar agliyorum durduq yere neden oyle? sizdemi oyle oldumu?

1 Beğeni

Hamileligin belirli zamanında oluyor ,bendede bir donem çok sinirliydim,bir donem durduk yere gözüm dolup hüngür hüngür agliyordum.sma şimdi iyiyim.once nasildim sa şimdi oyleyim,normaldede duygusalım,yani normal halime dondum,degişen bir şey sadəcə kendimi tutuyorum eşimin yanında o olmadığı zaman ama agliyorum diziye bakinca felan :rofl::rofl::rofl:
Merak etme aranızda (cizgi filme bakinc a bile ağlayan bir arkadaşınız var :grin::face_holding_back_tears: duygusal konuşma larda sahnelerde falan

1 Beğeni

Ben de ağlıyorum. Geçen gün kadının teki göbeğime baktı yorum yaptı ağlamak istedim.

2 Beğeni

Sizi en iyi @Betuesk anlar :face_holding_back_tears::star_struck::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni