Bence birçok etken var. Gittiğimiz salon, kullanılan makine( Mesela buz lazerin bakımı yapılmazsa etkisi çok düşüyormuş falan) , lazeri yapan kişi (üstün körü mü yapıyor yoksa detaylı mı), kişinin kendi yapısı, kişide hormonal bozukluk olup olmaması.
Gillette blue ile
Ya işte onlar da tüyleri kalınlaştırıp sıklaştırıyor ya hiç başvurmak istemiyorum. Hayatımda da sayılıdır kullandığım. Ama araştırdım aslında yok öyle bir şey falan diyorlar bilmiyorum bilimsel kanıtı var mıdır?
Tüy diplerini çoğaltıyor valla yazda lazere gitmeyi düşünüyorum şimdi cesura başım karışık
Lazere gitmeden kesinlikle hormonlarına baktır. Ayrıcs çok çok iyi araştır gideceğin güzellik salonunu. Kesinlikle kuaförde yapanlara falan da gitme. Benden nacizane tavsiye
Artık 3 cü yıla geçti lazere gitdiğim.Hamilelik dönemindeyse hiç gitmedim.Bacak,kol ve kol altımda hiç çıkmıyor ama yüz ve bikini için hala gidiyorum tek-tek çıkıyor halen.Sağolsun sezeryan sırasında iğne yapacakları yeride aldılar erkek tüyü gibi çıkıyor ajdjakxm
Teşekkür ederim bilgi için arkadaşım
Bacak ve kol,kol altını düşünüyorum ben sadece.
Başka yerlere utanırım
Hamilelikte jiletle aldım ben. Karnım çok büyüyünce eşimden yardım istedim.
Ya ben de sadece kol altı ve bacak düşünüyordum. Ben de çok utanırım öyle şeylerden. Ama zorladım kendimi ve gititm. Alışıyorsun hiç utanman kalmıyor valla
Yani o son dönemlerde zor evet
Ya benim arkadaşım ve annemde jıletle alıyo görsen sanki ağdayla almış hiç kalın çıkmıyor çok seyrek birazda genetik bence benimkide aldımmı orman olur
Ya allah vicdanlılarla karşılaştırsın benim akrabam diye şanslıydım sanırım bazıları boş atış yapıyormuş o yüzden azalma olmuyor anlaşma yaparken tüyler bitene kadar diye olan kampanyalardan yararlanmak lazım, hamilelikte ağda da çok önerilmiyo özel bölge için orasını venüsle alabilirsin ama diğerleri için makine yada ağda tercih etsen daha iyi sanki
Teşekkür ederim bilgiler için
Gebelik öncesinde ben de lazere gitmiştim, bayağı azalma olmuştu. Gebelikte çıkanları da jiletle alıyordum. Venüs jilet kullanıyorum hala
Evet yaa karından görmek mümkün olmuyo.Gözü kapalı nereye gelirse artık
Ben karnım büyümüş olmasına rağmen kendim almıştım. Usta oldum herhalde 2 çocuktan sonra, zorlanmıyordum
Hahah sorma ya yamalı yamalı
Bende Venüs kullanıyorum ama tam alamıyorum eğiliyorum alamıyorum ayna karşında almak zorunda kalıyorum onda bile tam alamıyorum çok zorlanıyorum
Ebemin de öyleydi inanır mısın
Lazere gidiyordum ben de ama hamile kalınca dondurdum gebelikten sonra tekrar başlamayı düşünüyorum şuan lazer epilasyon aleti ile yapıyorum oda çok çıkartıyor