Hamilelikte Ağda Yaptırmak?

Valla bende agdaya gidiyorum yarın benimde randevum var ilk gebeligimde de agdaya gittim son güne yaklaşırken bende bi sıkıntı olmadı

1 Beğeni

34+3 haftalığım 37 de sezaryen olucam 36+2 de agdaya gidip tüm vücut yaptircam başka türlü rahat edemem doğumdan sonra

1 Beğeni

Ay kızlar teşekkür ederim içimi rahatlattınız​:grin: bende gidiyim o zaman.çünkü ağdadan sonra uzun süre çıkmıyo tüyler ve çok rahat ediyorum :smiling_face:

1 Beğeni

38 haftalığız bugün kontrolüm var dün ağdaya gittim bende de bir sıkıntı olmadı

1 Beğeni

9 . Aya girdim ve artık sir ağda gibi bişey yaptırsam tehlikeli olur mu

Genital bolge icinse bence uygun degil hem enfeksiyon olma ihtimali var hemde kasılma vs olabilir. Tuy dokucu krem veya jilet en saglıklısı…

9.aya kaçıncı haftada giriliyor

Daha önce ağda yaptırmadıysanız bence yaptırmayın canınız çok yanar ama daha önceleri de ağda yaptırıyorsanız sorun olmaz

Valla ben artik goremiyorum asagiyi makina kullaniyordum simdi traslamaya basladim​:rofl: agda falan pek gozum kesmiyor nebilim

36 . Haftada basliyo artık

Yaptırmadım daha önce lazere gitmiştim zaten hamilelikte az çıktığı için bilemedim bende :grin:

Yok yaptırmadım lazere gitmiştim zaten

Kızlar tüylerinizi hangi yöntem le alıyorsunuz. Ben Bayadır lazere gidiyordum, artık lazer bitti. Sizler tüylerinizi nasıl alıyorsunuz?

Lazerden sonra tek tük çıktı zaten bende epilasyon aletiyle alıyorum daha uzun gitsin diye

2 Beğeni

Maalesef benim %60 civarı falan bir azalma oldu.

1 Beğeni

Bulunduğum bölgede ünlü bir buz lazere gittim. 15 seans gittim toplam. Hormonlarımda da bozukluk yoktu. Bilmiyorum bana çok etki etmedi. Sonra keşke başka yere gitseydim diye çok pişman oldum. Maliyetli bir işlem. Doğumdan sonra imkanım olursa giderim inşallah yine

Aa öyle mi ben lise yıllarımda yaptırmıştım halam estetisyendi bi hevesle, eski makinalar daha iyi sanırım bende baya işe yaradı eğer devam edecekseniz lazere ağda epilasyon yapmayın sonra lazerin faydası azalır

Şimdi hamilelik var ya artık uzunca süre gidemem. Ve maalesef tüylerimi de almak zorundayım.

Bir kaç kez jiletle bir kaç kez de eldiven ve makine ile aldım lazer bittiğinden beri.

Bana da fayda etmedi. Çok az azaldı. 18 seans gittim :woman_facepalming:t2: