Hamilelikte Ağda Yaptırmak?

Ben çok uzun zamandır jilet kullanıyorum ama doğum zamanı yaklaştıkça jiletle olmayacağını fark ettim ama çevremdki herkes gitme diyor

1 Beğeni

Neden gitme diyor? Yaklaşık 20 senedir ağda yaptırıyorum doğumdan önce de yaptırdım lohusalığım geçtikten sonra da yaptırdım şimdi de yaptırıyorum çok ta rahatlık oluyor, özellikle bikini bölgesi için çok rahat, sadece ilk doğumumda ne olur ne olmaz diye hastane çantasına temiz 1 jilet koymuştum

1 Beğeni

Ben de tereddütteyim ya enfeksiyon kapma riski olur deniyor

Daha şimdi ağdamı yaptım gıcır gıcır oldum vallahi :rofl: ağda benim göz bebeğim :smile::smile: yarında kaş bıyık için gidicem ohhh yeniden doğmuş gibi :sunglasses::smile:

1 Beğeni

Ağdayı yapan kişi zaten eldiven kullanıyor bir de rahime dokunmuyor nasıl enfeksiyon kapabilirsin ki

Aynen bende aynı şeyi düşünüyorum ağda kadar temiz bir şey var mı. Temiz bir kuaföre gidin, eldiven takmıyorsa bile rica edin. Ben bu kadar takmıyorum valla kafama. Gebeyim diye her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp kendimi helak edemem

Ben bayan kuaförüyüm kendi ağdami hep kendim yapıyorum ve gerçekten temiz oluyor bacaklarımda kollarımda koltuk altımda lazere gittim için yok ama özel bölgemde bitmedi o yüzden ağda ile alıyorum temiz ve titiz bı kuaföre giderseniz hiç bir sıkıntı olmaz çünkü kişiye özel sedye örtüsü , sıpatula , ağda bezi , eldiven kullanıldığı sürece hiç bir sıkıntı olmaz :hugs::bouquet:

Ben de hamileliğimi öğrendikten sonra tüy dökücü kullanmaya başladım daha sonra jilet kullandım baktım çok çabuk çıkıyor Bir haftada bir alıyorum artık sinir oldum ağdaya gittim ağda Yaptırdım Tüylerim şu an yumuşamış eldiven kullanıyordum artık Hani göbek izin vermiyor almama bu sefer tekrar ağdaya gideceğim Bence gidilir niye gidilmesin ki Mesela ben yarın ağdaya gideceğim inşallah

Tüy dökücünün bir zararı oldu mu acaba

Yaaaaa bende agda yaptirmayi cok istiorum kendim yapiorim ama icime sinmio kuaforde yaptirmayada cok utaniyorum acaba hepmi aciolar kisim kisim mi aliolar bide alt taraf cok aciyor kuaforde el hizliligi olursa belki cok acimaz die dusunuyorum

Yok Herhangi bir zararı olmadı Hatta 4 ay boyunca tüy dökücü kullandım ama çok çabuk çıkıyor yani Haftada bir alıyordum resmen haftada 2 aldığımda oluyordu O yüzden almaktan bıktığım için hani ağdaya gittim

Yani mecburen ben de utanıyordum mecburen kuaföre gitmek zorunda kaldım Çünkü belli bir süre sonra Artık karnın büyüdüğü için kendin alamıyorsun Ama bazıları çok çabuk alıyor sadece dudak kısmı birazcık acıyor o kadar Yukarısı ağrımıyor dediğim gibi çok çabuk alanlarda oluyor Ben de bir kere tek gittim Bu sefer de gidersem 2 gidişim olacak utanıyorum ama mecbur Yapacak bir şey yok alamıyorum Sonuçta kendimi ne yapacağım

Tabi ki eldiven kullanıyor Kıl kökleri acildiği için enfeksiyon riski olduğunu okudum rahime dokunmadan da olur.

Bende kuaföre gdiyorum tertemiz mis gibi oluyor ama taşındığım için kuaför değiştirdim uyuz oldum çok fena bı daha da kendi kuaförüm dışında başka yere gitmem yada eşim alır sağolsun kuaförden daha iyi alıyor :joy:

1 Beğeni

Ayyy ben utanirim esimden mumkunati yok 9 senelik evliyim cok afedersin o bolgemi bole net gormesini bile istemem​:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

4 Beğeni

Bilgi için teşekkür ederim :yum:

:kissing_heart:rica ederım aşkımsuu​:smiling_face_with_three_hearts::partying_face::kissing_heart:

Kuzum öyle tabi ilk baslarda bende çok utanirdim eşim ama yani kuaforden uyuz kalınca eşim ben yaparım dedi yaklaşık üç aydır sürekli eşim alıyor sağolsun zaten baya agirlastim iyi oluyor banada

İlk gebeligimde de gittim her ay bir sıkıntı yaşamadım. En temizi bence. Hele de son zamanda açılmaya vs bakıyorlar falan olmuyor. 40 haftalıkken bile gitmiştim agdaya. Bu gebeligimde de gidiyorum . Bı sıkıntı yok.

Kızlar çok saçma gelebilir ama malum hamilelikte bazen duyduğumuz şeylere inanabiliyoruz​:see_no_evil: doğuma girmeden bikaç gün önce ağda yaptırmayı düşündüm tüm vücut olarak.bana dediler ki son günlerde böyle birşey yaparsan kasılman olabilir tehlikeli olabilir dediler.çektiğimiz acıdan ötürü sanırım.hani kendini kasarsın ya öyle işte.doğru mu sizce