Hamilelik regl gecikmesi

Merhaba kızlar reglm 2 gün gecikti evde normal test yaptım çıkmadı. Yumurtalama dönemimde 5 gün süren kahverengi bazen pembe olan kanamalar gördüm daha önce yazmıştım. Yumurtalama dönemindeki kanamayı da adet olarak mı kabul etmeliyim ona göre mi gecikme olmalı.

1 Beğeni

Şimdi baktım da aslında flaş ışığıyla bakınca bir çizgi gözüküyo normalde o çizgi varmı çok silik bi şekilde

Canım yumurtlama dönemindeki kanama adet sayılmaz o yumurtlama yaşadığın için kanamışsındır bence 3 4 gün daha bekle öyle test yap belki geç döllenmedir ya da daha kesin sonuç almak istiyorsan kan verebilir sin

2 Beğeni

Fotoğraf atabilir misin, belki daha net çıkar

1 Beğeni

Erken gebelik testi alıp onu da deneyebilirsin aslında

1 Beğeni

Çekmeye çalıştım ama tam gözükmedi

Bi hafta bekleyip tekrar yapayım geç olsun güç olmasın tekrar kaybetmek istemiyorum

Şimdi erken gebelik testi çıkar mı acaba

Cnm iki bn adet gecikmesinden 5 gün sonra test yptim pozitif çıkmıştı biraz daha bekle zaten kanda da hemen çıkmadı bnm iki kere kan vermiştim

1 Beğeni

Erken testlerde çıkabilir. Ya da kan testinde . Cunku gecikmeniz var. Olmasaydi bekleyin diye düşünürdüm

1 Beğeni

Bende biraz daha gecikmeyi bekliyeyim

Çıkar ya benim adetime 4 gün kala kaset test yapmıştım net gördüm çozgiyi inanmayıp erken gebelik yaptım onda da belliydi

Benimde normal testte hayalet gibiydi flaşla gördüm ama erken davrandığımı düşünüyorum 5 gün sonra tekrarlıycam regl olmazsam

1 Beğeni

Biraz daha bkle

Test yapalı 5 dk.yı geçtiyse sonradan çıkan çizgiyi dikkate almayın çünkü o kuruma çizgisidir

1 Beğeni

Bende de normal kaset testte flaşla bakınca belli olan bir çizgim vardı ama o ay hamile değildim sonra adet oldum zaten. Bence bekleyin birkaç gün adet olmazsanız öyle tekrar test yapın veya direkt kan vermeye gidin kesin olsun. İnşallah vardır ama en ufak şeyde umut edip sonra çıkmaması nasıl bir duygu biliyorum :cry: o yüzden acele etmeyin inşallah güzel haber alırsınız :heart:

1 Beğeni

Umarım isteyen herkese nasip eder :pray:t2:

2 Beğeni

Anca gördüm kusura bakma çıkıyor ben öğleden sonra yapmıştım adetim 3 gün geçilmişti silik çizgi çıkmıştı ama silik çizgi olduğu net görünüyordu yani yaptın mı test merak ettim

İnşallah vardır rabbim sana da nasip etsin güzel haberlerle bekliyoruz :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Hakkında hayırlısı olsun :pray:t2: