Hamilelik regl gecikmesi

İnşallah çıkar canım yapınca sabah ilk idrarınla yap daha net sonuç çıkıyor. Erken testlerden de deneyebilirsin onlar da daha hassas oluyor

Umarım isteyen herkese nasip etsin :pray:t2:

Galiba bu yuzden çok silik çıktı Bi kaç gün sonra dediğiniz gibi yaparım 🩷

2 Beğeni

Adetime 6 gün varken yapmştm bende flash ışıgıyla silik çizgi görmüştüm kan test yaptım hamileliğmi 142 ile öğrendim

Ne güzel sağlıkla kuxagımıza almak da nasip olur inşallah :pray:t2:

Tekrar denedin mi ne yaptın. :pray:

Bu sabah deniycem tam 7 gün gecikti umarım varsa da bu kez saglıkla kucagıma almak nasip olsun istiyorum korkuyorum tekrar kaybetmekten

1 Beğeni

Sabah akşam farketmıyor ya varsa cıkıyor zaten inşallah olumlu sonuç alırsın

İnşallah Hayırlı haberler alırsın. :pray:

Hamileyim şükürler olsun :pray:t2::see_no_evil:test hemen ilk saniyede iki çizgi oldu

6 Beğeni

Gözünüz aydın Allah hayırlı evlatlar nasip etsin :blush:

1 Beğeni

Amin inşallah isteyen herkese nasip etsin inşallah :pray:t2:🩷

Amin inşallah :slightly_smiling_face:

Gözün aydın canım kendini hiç bunaltma iyi düşün iyi olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Tesekkur ederim hersey çok iyi olcak inslh bu kez🩷:hugs::hugs:

1 Beğeni

Çok sevındım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn :pray::pray::innocent::innocent: cok guzel bi duyguuu​:heart_eyes:

Nasılsın nasıl gidiyo :cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom:

Çok güzel şükürler olsun diğerinde ağrım çok oluyordu kanamalarım bu kez çok farklı demek diyorum saglıklı bebeğim :hugs::heart::heart::tulip:

1 Beğeni

Çok şükur :cherry_blossom::cherry_blossom: Sağlıkla kucagına almakda nasip olsun inşallahh :cherry_blossom::cherry_blossom:

1 Beğeni

Amin darısı size olsun inşallah :heart::pray:t2::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni