Hamilelik nasıl anladınız

İlk nasıl anladınız hamile olduğunuzu ilk belirtiniz neydi ?

2 Beğeni

Benim hic bir belirttim olmadı adet günümden bir gün önce lekem gelirdi gelmedi ben de hemen test yaptım pozitif çıktı sonra hemen kan testi verdim ve öğrendim

1 Beğeni

Benimde planlı bende çok duygusalim şu aralar adetime 10 gün kala göğsümde hasasiyet başladı normalde 4 5 gün önce başlardı şuan 3 gün var adetime karnıma hafif kramp girip çıkıyor göğüslerim olduğundan büyük geliyor gibi bana bilmiyorum hamilemiyim değilmiyim tuhaf hissediyorum o yüzden buraya yazmak istedim

1 Beğeni

Adet gününüz yaklaşınca karın ağrısı vb bı adet belirtiniz oldumu

1 Beğeni

Çokta umutlanmak istemiyorum çıkmazsa üzülürüm diye bilmiyorum ya​:joy:

1 Beğeni

Kasık ağrısı dışında hiç bir şey yoktu

Benimde şuan 3 gün var dediğim gibi hafif Kasık ağrısı var başka bişey yok

1 Beğeni

Öyle yapmayı düşündüm bende inşallah tekrar buraya yazmak nasip olur 3 gün sonra hamileyim diye​:face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Biraz daha bekle olmadı bekleyemem derseniz sabah erkenden sağlık ocağında kan testi verin tam netlik kazanir

1 Beğeni

Regl gününden öncemi öğrendin yoksa geçmişmiydi günün biraz fazla soru sordum kusura bakma :see_no_evil:

1 Beğeni

Ben uykusuzluğa dayanan biriyim normalde. İlk başlarda sürekli uyuyordum olduğum yerde. Sürekli belim ağrıyordu. Öyle anlamıştım.

Planlıydı ama bu ay da negatif olur diye düşünüyordum. İlk belirtim aşırı şiddetli göğüs ağrısı yaşadım. Hatta göğüsle ilgili bir sıkıntı mı var diye teste gidecektim nerdeyse. Arabaya binemiyordum salladığı için.

Adetim 1 gün gecikti. Test yapayım da boşuna heveslenmeyim dedim. Bi baktım çift çizgi. Karmakarışık bir duyguydu :see_no_evil: rabbim isteyen herkese en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah​:heart:

Regl den öncemi sonramı öğrendiniz regl belirtiniz oldumu peki

1 Beğeni

İlk hamileliğimi ilişkiden tam 7 gün sonra rahimden alt karnıma kadar sıcaklık geldi o an aha tuttu dedim hissettim resmenm :smile:ikinciside 4 aydır deniyodum 4 cü ayda 2 gün geçti test yaptım öyle anladım

Benim çok ironik :woman_facepalming:t2: rahim ağzı kanseri şüphesiyle biyopsi yapılacaktı bütün işlemlerin ardından ameliyathaneye aldılar tansiyon falan derken bi kadın girdi size işlem yapamayız, anestezi veremeyiz dedi neden dedim hamilesiniz deyince şok geçirdim :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Karnımın ağrıyıp ağrımadığını hatırlamıyorum sadece şiddetli göğüs ağrısı adetten 1 buçuk veya 2 hafta önce başlamıştı. 1 gün gecikme olmuştu sadece diğer gün test yaptım. Öncekş aylarda 7 gün civarında gecikmelerim de çok oluyordu düzensizdi son zamanlarda.

Tuhaf ama güzel olmuş :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Benim adete daha 5 6 gin varken kan testinde ogrendim. Cok fazla gogüs hassasiyetim ve kasık agrım vardı, belirtileri internete yazınca gebelik olabilor diyordu ben de net olsun diye beta hcg baktırdım oyle ogrendim

Benim adet günümde adet sancım vardı günüm geçti 3 4 gün ama hala sancım vardı bende gelcek diye bekledim gelmeyince test yapmıştım ve şok olmuştum

Mide bulantısı tek taraflı kasık ağrısı koku hassasiyeti. Bi de alakası var mı bilmiyorum rüyamda çok sık bebek görüyordım. Adetim 3 gün geçti kan testi verdim pozitif çıktı