Bende rüyamda hep kendimi hamile görüyorum yada doğum yapmış
İlkinde yoğun tansiyon düşüklüğü ve mide bulantısı vardı. İkincisinde de yoğun mide bulantısı ve göğüs ağrısı vardı
Şubatın 1’inde boş gebelikten kürtaj oldum. Kürtajdan sonra martın 4’ünde adet oldum. 15 Nisanda da adet gecikmesinden anladım baktım hamileyim
Ben herşeye ögürmeye başladım öyle şüphelenmiştim. Testten sonra doktora gittim ve bir buçuk aylık hamileymişim şuan 19+4 olduk
Benim baş ağrım çok oluyordu sinozitim vardı migrene mi dönüştü diye düşünüyordum adet zamanım yakın olduğu için kasıklarımda ve sırtımda da ağrı vardı o sıra tüp bebek tedavisine baslıcaktık o yüzden hiç beklemiyordum sinozitim için gittiğimde ilaç yazmışlardı bir şüphe düştü içime test yaptım pozitif çıktı
Benim planli değildi 2 cocugum var düşünmüyordum acikcasi ruyamda hep hamile oldugumu bebek emzirdigimi gordum supelendim gunum gecince evde test yaptim cikti
Bir düşüğüm olmuştu aradan 2 ay geçti seçimlere denk gelmişti eşimin babası muhtar dedim o seçimlerde hamile olmazsam iyidir diyordum seçimden bir gün sonra evde test yaptım pozitif adetime 4 gün vardı daha çok sürpriz oldu pek umudum yoksu açıkcası
Hiç belirti olmadı adetim 3 gün gecikti test yaptım çıktı
Ben çok sık tuvalete çıkınca anladim
Içime doğmuştu benimde