Hamilelik kendinizi nasıl hissediyorsunuz (anket)

Hangileri sende var?

• Göğüslerin hassasligi]
  • Az veya cok mide bulantisi
  • Yorgunluk]
  • Kendimi normalden daha baska hissediyorum]
  • Mama reklaminda bile ağlıyorum]
  • Avuc icim kirmizi]
  • karinda agirlik hissi]
  • Esim horladigimi soyluyor]
  • Bu hafta üç kere cüzdanı mi unuttum]
  • Surekli üşüyorum]
  • Koku hissim birden artti]
  • Sürekli tuvalete gitme ihtiyacim var]
  • Kolayca sinirleniyorum
  • Merdivenleri çıkarken nefesim kesiliyo

0 oylayan

3 Beğeni

Çoğu var bende :joy:

1 Beğeni

Eşim horladigimi demedi hic .çünki normaldede horlayan biri degilimdir.:grin:cuzdanimida unutnadım çünki parayı evden cikinca eşime veririm :grin:bu ikisi bende olmadı ama geri kalanı ve ondan fazlalari bende oldu​:grin: ve hala var

2 Beğeni

Hahaha hic gulecegim yok tu kiz
Vallahi bende horlamiyorum da hamilelik dergisinden aldim ilgimi cekti sizinlede paylasiyim
Dedim…
Canlar

3 Beğeni

Tuvalet tuvalet tuvalet​:woman_facepalming::rofl::rofl:eşimle ne zaman dışarı çıksak önce tuvalet arıyoruz sonra işlermizi hall ediyoruz öbürleri de var az çok ama en çok tuvalet​:rofl::woman_facepalming:

1 Beğeni

Ben galiba seni hep gulduruyorum,inan seviniyorum bu duruma :sweat_smile::sweat_smile::hugs:

Ya ben normalde çok duygusal biriyim, malum Balık burcu olmak kolay değil :rofl:
Ama Hamile olduğumdan beri gülme krizine giriyorum sürekli. Sonra instagramda gördüğüm bir video geliyor aklıma. Hani anne gülünce anne karnında hopluyor ya bebek.
O aklıma gelince daha da krize giriyorum
Durduramıyorum kendimi

4 Beğeni

eşim atmışdı bana da o videoyu​:rofl::rofl: gülme bebek sirkelendi diye uyarıyordu beni​:rofl::rofl:

1 Beğeni

Ahahahhaha o videoya çok gülüyorum ben yaaa :rofl: çok tatlı değil mi amaa :rofl:

2 Beğeni

evet bakıp baklp gülüyoruz bebekle birlikde​:rofl::rofl::rofl:

2 Beğeni

Bende çoğu yok sanırım. Eskiden daha duygusaldım şimdi hiç ağlamıyorum neredeyse :joy: unutkanlık çok fazla olmaya başladı ve tuvalete daha sık çıkıyorum.

1 Beğeni

Nasıl olmuş @Hava hanım isterseniz siz de anket yapabilirsiniz Ben de anket konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Bu anketinize yardım ederken birden fazla cevap vermeyi eklemeyi bilemedim. Şuanki hali de güzel bence sizce?

@Hava beğendiniz mi

1 Beğeni

Karında ağırlık hissi ve sinirlenmeye çok meĝilliyim
Bunlardan hangileri varsa doktoruma söyleyeyim

1 Beğeni

Bunlar hamilelikle gelen semtonlar bence soylemenize gerek yok hormonlarimizin tavan yapmasiyla alakali.

Ama istersen gorusebilirim ebemle ve dergiyi inceleyebilirim daha fazla aciklama yapiyormu
Bu konularla alakali.

1 Beğeni

Bende yay burcuyum aşırı aşırı duygusalım dizi sahnelerine cizgi filmlerde bile aglarım.inan ve benden duygusali yok dedim hep annemde yay oda duygusal ama ben daha çok ya .hamile kaldiktan sonra duygusal sahneye falan oyle bir sesli ağlarım ki anlatamam.bende hamile kaldıktan sonra guluyorum hep şükür rabbime.bebegimde mutlu olsun :blush::pray:

2 Beğeni

Evet benimde eşim oyle gulme yavaş gül bebek ezildi diyor hep

2 Beğeni

Bende hic biri yok bunlarin şanslıyım :grinning::grinning:

1 Beğeni

Ben sadece usume yok bide horlama

1 Beğeni

Bende horlamam nedeki uşumem.aksine sıcakdan ölürüm soguk bile olsa.