Forumda Anket nasıl yapılır?

Merhaba Mucize Anneler. Forumda diğer annelerin fikrini almak amacıyla anket düzenleyebilirsiniz.

1. Anket sadece bir konun ilk mesajına eklenebilir. Yani bir konunun altında birden fazla mesaj varsa artık o konuya anket ekleyemezsiniz. Kısacası anket için yeni konu şart.

2. Yeni konu aç dedikten sonra yazı yazma editöründe çark simgesine tıklıyoruz ve anketi seçiyoruz. Eğer sizde çark görünmüyorsa aşağıdaki resme bakın.

1. İki tip anket oluşturabilirsiniz. Çoktan seçmeli ve oylamalı. Herhangi birini seçin ve seçeneklerinizi belirleyin.

• Anket yapmayı öğrendim
  • Anket yapmayı anlamadım

0 oylayan

1 Beğeni

Çoktan seçmeli de yapabilir miyiz? Ben çoktan seçmeli yaparken nerde boşluk bırakacağımı bilememiştim

Evet yapabilirsin. Aslında video yapmak istiyorum hem uygulama hemde Forum kullanımı ile ilgili. Forumda çok fazla gelişmiş özellikler var aslında. Kısa kısa rehber şeklinde videolar çekeyim en iyisi ne dersin?

3 Beğeni

Anket nasıl yapılıyor banada ogretin

Ankete oy vermek istersen ürünler yanındaki küçük Kare kutucuklardan birini işaretledikten sonra oy ver diyorsun

Yukarıdaki gibi bize anketle soru sormak istersen görseldeki gibi oluyor

Biraz kurcala. Zorlanırsan yine yardımcı olurum

1 Beğeni

Yapamadım.tesekkur ederim yardımcın​:rose:

Anket oluştura bastıktan sonra tek seçenekli çoktan seçmeli diye yazıyor o kısımda mı zorlandın

Hayır .anket oluştur sözü gelmedi.burda mesaj yazarkenmi oluşturuluyor.yoksa konu oluşturdamı?

Mesaj yazarken değil, konu oluştururken

1 Beğeni

Çok güzel olur elinize sağlık

Konuyu dirilteyim bari. Kızlar konularınıza anket bu şekilde ekleyebilirsiniz.

2 Beğeni

Anket eklemek isteyen hamişler için konuyu hortlatıyorum. :slight_smile:

2 Beğeni