Hamilelik Belirtileri?

Ama benim her ay gecikirdi o yüzden suphelenmedim

2 Beğeni

Bendede öne geliyordu adetim, gecikmiyordum aksine mesela 23 uyse adetim yeni ayın 17i oluyodum oyle one ata ata gelip yine 23ne denk geliyodum boyle işte :smiley::smiley: @Eslemnur

Adetime 2 gün kalmış öylesine test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim) Belirtisi regl ağrısı gibi sadece.

3 Beğeni

Benim ilk belirtim gaz sancısı ve hafif mide bulantısı oldu. 2-3 haftalıkken başladı

1 Beğeni

Yedigim yemek miydeme dokunmuştu hemen kusmuştum :person_facepalming:

Günüm geçmişti ve canım aşırı derecede tavuk kebabı istiyordu bayramda anneme gittiğimde orada götürdüğüm sarmalardan sonra iyice şüphelendim :sweat_smile::sweat_smile: ayrıca kesinlikle kirpikler yapışıyor ben kendimi çok izleyen biriyim kirpiklerim çift çift olmuştu ayrıca göğüslerimde sızlama vardı şüphelerim iyice artınca test yaptım ve sonuç pozitif :face_holding_back_tears: o anki mutluluk anlatılmazdı benim için :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Benim de yüzüme parlaklık gelmişti :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Mide bulantısı ve şiddetli göğüs ağrısı olmuştu bende ikincide. Rüya’da da tansiyon düşüklüğü ve bulantı olmuştu yine

2 Beğeni

Ben de sağ tarafımda bir ağrı hissetmiştim böbrek ağrısı sanmıştım kum mu döküyorum diye düşündüm ama hamileymişim :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Merhaba ben tüp bebekle hamileyim 6 haftadayım hiçbir belirti yok normal mi sizce

Benim reglim çok düzenlidir. Kullandığım uygulamanın takviminde hangi gün gösterse regl olurum. Reglim 1-2 gün gecikince şüphelenmeye başlamıştım. 6. Günde test yaptım ama artık çok emindim sırf doktora başvurabilmek adına test yaptım :sweat_smile: bir de göğüslerimde dolgunluk, ağrı vardı. Bir de halsizdim gün içinde

Herkesin bünyesi farklıdır kimi ilk 3 ay kusma hassasiyet göğüslerde,uyku fln gelmeye başlar kimisinde de 9 ay hiç belirti olmaz

1 Beğeni

bel agrim coktu ve adet olacakmis gibi agrim vardi ve uykum cok geliyordu

1 Beğeni

Bende 9 gün geçti bekledim hiç belirti yoktu sonra görümcemle test yaptım 2 çizgide çok belirgindi hesap ettim 5haftalıkmış öğrendiğimde

Merhaba 6haftalik gebeyim ilk bebeğim sizde de ani ruh değişimleri oluyor mu ben cok inişli cikisliyim eşimle tartisiyorum ve maalesef bebeği strese soktuğumu düşünüyorum sizce ne yapabilirim

Merhaba hoş geldin canım. Hormonların etkisiyle ani ruh hali değişimleri hamilelikte sık görülen bir durumdur. Bu durumu yönetmenin en iyi yolu ise elin ile sakin bir zamanda konuşmaktır. Kendini aşırı sinirli hissettiğin zamanlarda konunun tsrtışmaya gittiğini sezdiğin anda bebeğin aklına gelsin ve alttan al. Benzer şekilde eşinşn de aynısını yapması lazım. Başka yürlü olamz.

5 Beğeni

Öyle oluyor canim merak etme. Hatta ben 15 günlük hamile olduğumu öğrendim idrar testiyle.eşime gösterince sevinmedin diye ağlamıştım,bende o an hormonlar değişiyordu sanırım :joy:

2 Beğeni

Mucize Anne’ye hoşgeldiniz :purple_heart: @Hazallk

Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon:

Ne güzel bir isminiz var, çok severim Hazal ismini :smiling_face_with_three_hearts:

Hormonlar yüzünden hep bunlar :joy: Geçecek merak etmeyin :pray:

İlk 3 ay hızlı hormon artışından dolayı ani ruh değişimleri, koku hassasiyetleri, bulantılar, halsizlikler ve iştahsızlık olması çok normal :blush:

Eşinizin bir tık daha anlayışlı olması gerekiyor, bu süreçte erkeklere biraz daha fazla sorumluluk yükleniyor

2 Beğeni

Hayırlı akşamlar canım aramıza hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun :rose: @Hazallk hep hormonlardan oluyor anı sinir anı ağlamalar değişik duygular çok normal canım

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim hepinizee :pray::pray: tavsiyelerine daha dikkat edecegim

2 Beğeni